GABBIANO 147864 Fehér recepciós pult

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119211-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

GABBIANO 147864 Fehér recepciós pult:

A stílusos Gabbiano recepciós pult tökéletes kirakata lesz egy professzionális szalonnak, fodrászatnak és szépségszalonnak egyaránt.

A recepciós pultot úgy alakították ki, hogy az a legtágasabb és legpraktikusabb bútor legyen. A kényelmes használat érdekében fel van szerelve: három különböző méretű nyitott polccal, egy kihúzható polccal, egy zárható fiókkal és két zárt, ezüst árnyalatú, esztétikus fogantyús szekrényekkel. A tereket úgy alakították ki, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a rend megszervezése és fenntartása azon a helyen, ahol minden fontos dokumentumot gyűjtenek.

A praktikus felső részen – amely tökéletes helyet biztosít a szükséges tárgyaknak, például telefonnak, irodai kiegészítőknek vagy naptárnak – külön nyílása van kábelek , amelyek lehetővé teszik a számítógép és egyéb szükséges berendezések szabad csatlakoztatását. Az átgondolt megoldások és a polcok megfelelő elrendezése nagyszerű lehetőséget biztosítanak a recepció egyéni igényekhez igazítására.

Ez a bútor kiváló minőségű, strapabíró, fehér árnyalatú laminált lapból készült, és a sima felületek nem okoznak gondot a tisztántartásban.

A dekoratív elülső rész ezüst árnyalatú szintetikus bőrrel van bevonva, amely stílusos megjelenést kölcsönöz, a felhasznált anyagok pedig sokéves hatékony használatot tesznek lehetővé, kiemelve a belső tér karakterét. A recepció gondosan megépített, stabil.

A dekoratív gombok eleganciát és egyediséget adnak, biztosítja a bútorok tartósságát és a könnyű tisztíthatóságot.

A bútor összeszerelést nem igényel, kicsomagolás után használatra kész.

Adatok:

A laminált tábla színe: fehér árnyalatai

Az elülső rész színe: ezüst árnyalatok

Az elülső rész anyaga: szintetikus bőr

GABBIANO 147864 Fehér recepciós pult

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok GABBIANO 147864 Fehér termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!