Szépségszalon bútorok, berendezések

Itt mindent megtalálsz ahhoz, hogy berendezd saját Szalonodat. Egy igényesen berendezett szalon vonzza a vendégeket! Legyen szó akár kozmetikáról, műkörömről, masszázsról, pedikűrről vagy fodrászatról.
Mivel a mai világban sok időt töltünk munkahelyünkön annak is a legjobb dolgokkal kell felszerelve lennie!
Szűrés

Legjobb Szépségszalon bútorok, berendezések 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a Szépségszalon bútorok, berendezések kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.

Szépségszalon bútorok, berendezések vásárlása?

Szépségszalon bútorok, berendezések kategóriánk termékei között a követketőkből válogathatsz...

Fodrászati bútorok:

bútor Szépségszalon bútorok, berendezések - A fodrász szalon professzionális felszerelése minden fodrász sikerének egyik kulcsa. Nem tagadható, hogy a belső tér kialakítása, a kiváló minőségű termékek és kiegészítők, valamint az esztétikusan készített bútorok határozzák meg azt az első benyomást, amelyet az ügyfél a fodrászszalon küszöbének átlépése után kap.  A kellemes, harmonikusan rendezett térben való tartózkodás ugyanolyan fontos, mint a színezés vagy a vágás hatása. A kényelmes hajvágószék, praktikus lábtartó, egy  kényelmes fejmosó, a munkát megkönnyítő eszközkocsik, a hatékonyságot és gyorsaságot növelő fodrászbúrák, klimazonok minden bizonnyal hozzájárulnak az elégedettség növeléséhez, és örömmel töltik el a vendéget.

Gyantázó-masszírozó ágyak:

ágy Szépségszalon bútorok, berendezések - A masszázságy a modern szépségszalonok és a professzionális SPA szalonok egyik kulcseleme. A legmagasabb kényelmet kell nyújtania a masszázs során. Azon gondolkodik, hogy milyen masszázsasztalt vegyen? Fix, elektromos, fűtési funkciós vagy összecsukható masszázszágy? A kategóriában minden típusból talál.

Kozmetikai bútorok:

bútor Szépségszalon bútorok, berendezések - Ebben a kategóriában kozmetikai kezelőágyak, forgó székek, eszközkocsik, elektromos kozmetikai kezelőágyak találhatóak nagy választékban. Manapság egy kozmetikának „multifunkciósan” kell működnie, ahhoz, hogy a folyamatosan változó igényekre reagálni tudjon. Befektetésünk jó esetben nem csak egy, vagy két évre szól, hanem kifutása túlmutat ezen az időtávon. Beruházóként, egy szalonbútor kiválasztásánál így nem csak a jelenlegi, de a várható jövőbeli trendekre is reagálnunk kell. De mit is jelent ez a gyakorlatban? Például egy kezelőágy kiválasztásakor a hely és pénztárcánk függvényében már terveznünk kell, hogy ágyunkat az arckezelések mellett testkezelésekre, masszázsra, pedikűrös munkákra, szempilla- és szemöldökfestésre, vagy akár sminkelésre is szeretnénk-e használni. Ezen felhasználási területek ugyanis eltérő technikai felépítést kívánnak egy-egy kozmetikai kezelőszékről. És itt még nem beszéltünk azok kényelmi, esztétikai funkcióiról sem. Amennyiben a célt az arckezelések jelentik, úgy a magas ülési pozíciót és a 90°-ban állítható háttámlát kell a fókuszpontba helyeznünk. Ha pedig a testkezelésekre szeretnénk fókuszálni, úgy a hidraulikusan, vagy elektronikusan állítható magasság, stabil (nem kilengő) fekvőfelület az, ami a segítségünkre lesz. Itt tehát elengedhetetlen az előrelátás, tervezés. S ne feledkezzünk el várakozó vendégeink kényelméről sem. Számukra a kezelés előtt eltöltött percek hasznosak ahhoz, hogy az ajtón kívül hagyják mindennapi terheiket, megismerkedjenek a szalon hangulatával és ráhangolódjanak a nyugalmat jelentő terápiára. A várakozó környezet kialakítása, így több kell, hogy legyen, mint egy szék és egy fogas. Kedvező áron vásárolhatunk kisebb foteleket, asztalt, esetlegesen újság és reklámanyag tároló bútorokat. Otthonossá varázsolhatjuk várónkat virágokkal és dekor kellékekkel is. Ha igazán ügyesek vagyunk, akkor pedig összhangba hozhatjuk teljes szalonunk imidzsével.

Műkörmös asztalok:

manikűrös asztal Szépségszalon bútorok, berendezések - A kényelmes szakszerű munkához, elengedhetetlen a kellemes munkakörnyezet, hogy a maximumot tudd kihozni magadból. Körmösként, az egyik legfontosabb, hogy a számodra legmegfelelőbb műkörmös asztal mellett végezd, ezt a megterhelő munkát. Kínálatunkból Te is megtalálhatod a műköröm készítéshez, manikűrözéshez, és a pedikűrözéshez szükséges asztalokat, székeket vagy akár további körmös kellékeket is áruházunkban.

Pedikűrbútorok:

pedikűr-manikűr bútor Szépségszalon bútorok, berendezések - Minden professzionális szépségszalonban, amely pedikűrt végez, kiváló minőségű felszerelésre van szükség. Csak így kínálhat átfogó kezeléseket magas szinten. Pedikűrszékek, lábtartók, pedikűrcsikók, összecsukható pedikűrcsikó, lábáztató, pedikűrbázis széles választéka található ebben a kategóriában. A pedikűrös kezelőágy egy speciális ülőalkalmatosság, amit kifejezetten a lábápoláshoz fejlesztettek ki, a vendég kényelmes, félig fekvő pozícióban élvezheti a kezelést. A kezelőágy kialakításának köszönhetően a pedikűrös is komfortos körülmények között tudja végezni a feladatát, hiszen kényelmesen eléri a vendég lábfejét anélkül, hogy hajolgatni, vagy görnyedni kellene. inden professzionális szépségszalonban, amely pedikűröt végez, kiváló minőségű felszerelésre van szükség. Csak így kínálhat átfogó kezeléseket magas szinten.

Szépségszalon recepciós pultok:

recepciós pult Szépségszalon bútorok, berendezések - A recepciós pulthoz érkeznek a vendégek, akik igénybe szeretnék venni a szalon szolgáltatásait, ezért elegánsnak és stílusosnak kell lennie. Egy jól megválasztott recepciós pult ékköve lehet egy szalonnak, nem utolsó sorban becsalogatja a vendégeket.

Szépségszalon várószékek:

várószék Szépségszalon bútorok, berendezések - Fontos Önnek az ügyfelek kényelme? A tökéletes kivitelezésnek köszönhetően a várószék vagy várókanapé a szalon figyelemfelkeltő, díszítő elemévé is válik. Ha az ügyfél még várakozás közben is kényelmesen tölti az időt, garantáltan elégedetten távozik a szalonból. Ha ezt szeretné elérni, elengedhetetlen hozzá egy kényelmes várószék, vagy egy dizájnos kanapé.

Tetováló bútorok:

tetováló bútor Szépségszalon bútorok, berendezések - Egy igényesen felszerelt tetoválószalon pozitív benyomást kelt, ehhez elengedhetetlenek az igényes és stílusos bútorok. Ezek közül a bútorok közül megtalálhatóak itt az állítható székek, elektromos tetováló ágyak, tetováló és vendég kényelmét is szolgáló kéztartók, lábtartók, valamint az eszköztartók.