Egyszer használatos termékek

Egy festésnél nagyon fontos hogy ne kenjük össze a vendégünket, de a saját kezünkre is figyeljünk! Tehát vegyünk fel minden festésnél tiszta kesztyűt.
A szépség szalonodban kiemelt fontosságú a higiénia, hiszen sok vendég fordul meg nap mint nap Az egyszer használatos eszközök megkönnyítik a dolgozok munkáját, gazdaságosak, baktériumok és gombás fertőzések teljes kizárását biztosítják! Egyszer használatos eszközök és anyagok előnyei: hatékonyak, környezet kímélők, sterilek, gazdaságosak. Az eldobható papírtörölköző: energiatakarékos, nem pazarolja a mosásnál elhasznált víz mennyiséget, villanyt, mosószert. Minden vendégnél 100%-os higiéniát teremthetsz használatával! Az egyszer használatos, higiénikus és gazdaságos, kiváló nedvességszívó papírtörölközők a szalonok nélkülözhetetlen kellékei. Az eldobható higiénikus papírtörölközők mérete megfelel a normál textiltörölköző méretének. A nedvességet magában tartja, anyaga nem mállik szét.
Szűrés

Legjobb Egyszer használatos termékek 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a Egyszer használatos termékek kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.

Egyszer használatos termékek vásárlása?

Egyszer használatos termékek kategóriánk termékei között a követketőkből válogathatsz...

Egyszer használatos papírtextilia termékek:

papírtextilia Egyszer használatos termékek - Higiénikus, egyszer használatos papír termékek, szépségszalonokban, wellness központokba ajánlunk. Kozmetikai szalonokba testmasszázshoz, testkezelésekhez, gyantázáshoz egyaránt ajánljuk a papírbugyik, papírtangák használatát. A gazdaságos a használatuk mellett a legnagyobb előnyük, hogy higiénikussá teszik a kezelések menetét és emelik a végzett szolgáltatások színvonalát. A higiénikus és esztétikus megjelenésű nyitott vagy zárt papírpapucsok kínálásával emelje ki magát a konkurens szalonok közül! A vendégei jobban érzik magukat olyan papucsban, amit még senki más nem viselt előttük és a szakembereknek is könnyebb tisztán tartani a szépségszalont, wellness központo.

Eldobható papírtörölköző:

papírtörölköző Egyszer használatos termékek - A pedikűr szakmában a higiénia kiemelten fontos. Az egyszer használatos eldobható papírtörölköző roppant gazdaságos és kiválóan nedvszívó. Mérete megfelel a normál textiltörölköző méretének

Kozmetikai alakformáló foliák:

folia Egyszer használatos termékek - Ma már számos testtekercselő fólia közül válogathatsz a piacon. Az azonban, hogy mivel tekercselünk, ugyanúgy nem mindegy, mint az, hogy mit kenünk fel a fólia alá. Ezeknek a speciális tekercselő fóliáknak az előnyük, hogy nagyszerű levegőzést enged a bőrnek, a másik a folia szövetszerkezete, ami nagy teherbirású és nagyszerüen tapad fel az anyaggal boritott testrészre, ugyanakkor nagy hőt képez, ami a hatóanyagokat mélyebb rétegekbe préseli. A módszerrel a nyírokkeringést fokozzuk. Ennek köszönhetően növeljük a salak-és méreganyagok elszálítását, amit a kiválasztó szervek a vese a máj és az emésztési folyamatok feldolgoznak.

Kozmetikai tisztítókendők:

tisztító kendő Egyszer használatos termékek - A kozmetikai kendő anyagának köszönhetően, alkalmas fodrászat kozmetikai szalonban való használatra és az otthon szépségápolási folyamatokhoz is.

Masszázs lepedők:

lepedő Egyszer használatos termékek - A mosható masszázslepedők védik a masszázságy kárpitozását masszázs közben az olajoktól, krémektől, izzadságtól és sminktől, alapvető kiegészítői a masszázs szalonoknak.

Védőkesztyűk:

kesztyű Egyszer használatos termékek - A védőkesztyűk, finom, vékony rugalmas anyagból. Nem szakad, gazdaságos megoldás szépségipari szakembereknek, egészségügyi dolgozóknak és mindenkinek aki fontosnak tartja a kezei védelmét