Házhozszállítás

Hogyan vásárolj?

A megrendeléshez nincs szükség előzetes regisztrációra.

A termék alatti kosár gombbal dobd kosárba a termékeket, ekkor megjelenik a fejléc kosár ikonja mellett egy tételszámláló. A fejlécben lévő kosár ikonra kattintva tudod ellenőrizni, vagy módosítani a kosarad tartalmát. Innen elindulva lépésenként meg tudod adni a szállítási és fizetési módot, az adataidat és el tudod küldeni a megrendelésed.

Köszönöm, hogy bizalmat szavaztál a nekünk a vásárlásoddal!

A rendelés beérkezéséről rögtön a rendelés után egy automatikus e-mailt fogsz kapni a rendszertől. Amennyiben szükséges, telefonon jelentkezünk és pontosítjuk a termék aktuális árát, a várható szállítási időt.

Szállítási módok

Az alábbi határidők csak a raktáron lévő termékekre vonatkoznak, amennyiben az általad kiválasztott terméket rendelnünk kell, akkor a szállítótól való beérkezés napjától tudjuk vállalni a határidőt, ebben az esetben a rendelés beérkezésekor visszahívunk és előre tájékoztatunk a várható szállítási időpontról.

Ingyenes házhozszállítás

25000.- Ft feletti rendelés esetén

Amennyiben legalább 25.000.- értékû rendelést adsz le, akkor automatikusan nullázódik a szállítási költség, ebben az esetben átvállaljuk a szállítási díjat, kivétel, ha a csomag súly 5kg felett van. Amennyiben a csomag meghaladja az 5 kg-ot, súly-érték arányban lesz rajta szállítási díj, amit telefonon egyeztetünk.

Futárszolgálat

1-2 munkanap alatt 1500.- Ft-ért.

A megrendelt termékeket futárszolgálat házhoz szállítja munkanapokon 8 és 17 óra között. Ne feledd, hogy rendeléskor olyan telefonszámot adj meg, ahol szükség esetén a futár el tud érni. Ha bármilyen kérésed vagy a futár munkáját segítő közlendőd van a szállítással kapcsolatban (pl. munkahely neve, más átvevő személy stb.), kérjük, jelezd rendeléskor a megjegyzés mezőben.

Ingyenes helyszíni átvétel Debrecenben

1-2 munkanap alatt 0.- Ft-ért.

Megrendelt termékeidet, telefonos visszaigazolás után debreceni üzletünkben is át tudod venni nyitvatartási időben.
Cím: Debrecen Böszörményi út 176.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00

Fizetési módok

Webáruházunkban az alábbi fizetési módokat választhatod:

Utánvét

390.- Ft-ért.

Előreutalás telefonos egyeztetés utáni számlaküldéssel

0.- Ft-ért.

A helyszínen átvételkor debreceni üzletünkben

0.- Ft-ért.