Lakossági - háztartási cikkek

Ebben a kategóriában minden olyan terméket, cikket megtalálsz, melyek szebbé, tisztává és fényesebbé tehetik otthonodat és magadat.
Szűrés

Legjobb Lakossági - háztartási cikkek 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a Lakossági - háztartási cikkek kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.

Lakossági - háztartási cikkek vásárlása?

Lakossági - háztartási cikkek kategóriánk termékei között a követketőkből válogathatsz...

Dezodorok, izzadásgátlók nőknek és férfiaknak:

Lakossági - háztartási cikkek - A dezodorok és az izzadásgátlók közös tulajdonsága, hogy lehetőleg hosszan tartó védelmet nyújtanak a kellemetlen testszagok ellen, és javítják a használók közérzetét. A dezodorok gondoskodnak róla, hogy a verejték szagtalan maradjon, ugyanakkor magát az izzadást nem csökkentik. A dezodor szó latin eredetű, és az elnevezés utal a termék működésére: körülbelül azt jelenti, hogy „szagtalanító”.  Az antibakteriális hatóanyagok, mint az ezüst-citrát vagy az oktenidin-dihidroklorid megakadályozzák a testszagot okozó baktériumok elszaporodását és ezáltal csökkentik az erős testszagot. A dezodorokkal ellentétben az izzadásgátló termékek egy lépéssel előbb hatnak: a hónalj környéki verejtékezést szabályozzák. A termékekben található alumíniumsók, mint például az alumínium-klorohidrát (ACH) szűkítik a verejtékmirigyek kivezetésének felső részét, ezáltal csökkentik a hónalj környéki izzadást. Így a baktériumok nem juthatnak olyan tápanyagokhoz, melyeket lebonthatnak. Ennek következtében a kellemetlen szagok és a ruhán a foltok jóval kisebb mértékben alakulnak ki. Ezenkívül az izzadásgátlók közvetlenül is akadályozzák a baktériumok kifejlődését, és a kellemetlen szagok elfedésére legtöbbször illatanyagokat is tartalmaznak.

Háztartási papíráru:

Lakossági - háztartási cikkek - HÁZTARTÁSI PAPÍRÁRU kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. Nézze meg HÁZTARTÁSI PAPÍRÁRU kategóriánk kínálatát.

Intim higiéniai termékek:

Lakossági - háztartási cikkek - Ebben a kategóriában olyan termékeket találsz ami az intim tisztaság és ápolás fenntartásához szükséges.

Légfrissítők, illatosítók:

Lakossági - háztartási cikkek - Ebben a kategóriában az egész lakásban szükséges illatosítókat megtalálod.

Mosószerek, öblítők:

Lakossági - háztartási cikkek - Hasznos mosási tanácsok ! Érdemes a mosóport a tartály helyett adagoló pohárba tenni, felönteni egy kis meleg vízzel és így a dobba helyezni mosás előtt. Ha jól választjuk meg, hogy mennyi szennyes ruhát rakunk be egy mosáskor a mosógépbe, sok pénzt és energiát takaríthatunk meg. Mindig hagyj a dob teteje és a betöltött ruhák között egy tenyérnyi helyet! Erősen szennyezett ruháid minél hamarabb mosd ki!  Ne várj sokáig a mosással, mert később nehezebb lesz eltávolítani a foltokat. A megfelelő adagolás a mosás során csodákra képes. Túl sok mosószer használata nem jelent feltétlenül magasabb hatékonyságot, túl kevés pedig nem elegendő a kívánt folteltávolítási teljesítmény eléréséhez. A megfelelő mennyiség adagolásában nagy segítségedre lesz mosószer adagoló poharunk. Sportruháid mosásához alacsony mosási hőfok ajánlott (ált. max. 40 fok), mivel a magasabb károsíthatja az érzékeny anyagokat. Edzés után javasolt minél előbb kimosni a sportruhákat. Fordítsd ki a ruháidat, a cipzárakat vagy csatokat húzd, illetve kapcsold be, mivel kikezdheti a szálakat mosás közben.   Nem érdemes az öblítőt a maximum szint fölé önteni, mivel az csak problémát okoz! Túltöltés esetén az öblítő azonnal a mosóvízbe kerül, és csökkenti a mosószer hatékonyságát és az öblítő hatását! Rendszeresen tisztítsd ki az öblítőtartályt meleg vízzel (esetleg ecetes vízzel) hogy elkerüld a szívócső eltömődését! A tisztításhoz jól jöhet egy már nem használt fogkefe. 

Rovarírtószerek:

Lakossági - háztartási cikkek - Ebben a kategóriában mindenféle mászó, repülő rovarok ellen rovarirtó permet található.

Szájápolás:

Lakossági - háztartási cikkek - Szájápolással kapcsolatos termékeket találtok ebben a kategóriában. A helyes szájápolás és szájhigiénia fontos a fogazatunk, de a szervezetünk egészsége szempontjából is.

Tisztítószerek, fertőtlenítők, fehérítők:

Lakossági - háztartási cikkek - Ebben a kategóriában megtalálod azokat a tisztítószereket, fertőtlenítőket amelyekkel tiszta, és illatos lehet az otthonod.