Egészségmegőrzés

Ebben a kategóriában olyan termékeket találsz, melyek elősegítik, hogy megőrizd egészséged a legtermészetesebb módon. Immunerősítő italpor, méregtelenítő, savtalanító-lúgosító, súlycsökkentő italpor és sok-sok egészségmegőrző terméket találsz itt.
Ebben a kategóriában találod meg az Energetix mágneses ékszereket, legyen az női mágneses ékszer, férfi mágneses ékszer vagy gyermek mágneses ékszer.
Szűrés

Legjobb Egészségmegőrzés 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a Egészségmegőrzés kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.

Egészségmegőrzés vásárlása?

Egészségmegőrzés kategóriánk termékei között a követketőkből válogathatsz...

Gyógyhatású készítmények:

gyógyhatású készítmény Egészségmegőrzés - Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények.Kizárólag növényi összetevő(ke)t, vagy növényi összetevőt is tartalmazó gyógyhatású termékek.

Lifecare:

Egészségmegőrzés - A Life Care® portfólió több mint 500 termékből áll, amelyek a 7 alapvető életterületet fedik le : egészség és immunitás, fogyás és méregtelenítés, táplálkozás és aktív élet, szépségápolás, üzletépítés és pénz, oktatás és személyes fejlődés, otthon higiéniája. A Life Care® portfólióban olyan prémium termékek kaptak helyet, amelyeket a világ vezető kozmetikai termékeit, táplálékkiegészítőit és BIO mosószereit gyártó cégek fejlesztettek ki. Minőségüket olyan nemzetközileg elismert független minősítő szervezetek tanúsítják, mint az ECOCERT, a BDIH vagy a Román Egészségügyi Minisztérium.

Lr health and beauty:

Egészségmegőrzés - A legmodernebb technológiák, innovatív hatóanyagok és exkluzív receptúrák jellemzik testápolási és kozmetikai termékeinket. Időtlen szépség, több egészség és több erő. More Quality for your Life. Ezt szolgálják top márkáink, az LR LIFETAKT, az LR ALOE VIA és az LR ZEITGARD.

Vitaking:

Egészségmegőrzés - Az állandó egészség élménye. Elérhető áron a lehető legjobb összetételű és hatóanyag-tartalmú termékek, amelyek hozzásegítenek mindenkit az állandó egészség élményéhez, immár 15 éve.