Műkörömépítés, manikűr-pedikűr

A műköröm egy manapság rendkívül népszerű, esztétikus "divatcikk". A körömdíszítés divatja az ókorig vezethető vissza, források igazolják a kínai, az egyiptomi, a görög és a római körömdíszítéseket. A szép, esztétikus és díszített köröm a jólét és az egészség szimbóluma. A XX. század elejétől folyamatosan jelentek meg az új anyagok a köröm erősítésére és díszítésére.
    A nagy áttörést a fogászatban használt polimer anyagok használata hozta meg. Fred Slack fogorvosnak tulajdonítják a felfedezést, miszerint 1954-ben a munka közben megsérült körmét a rendelőjében lévő anyagokkal javította meg. A sikeres művelet hatására elkezdett kísérletezni az anyagokkal és Tom testvérével céget is alapítottak Patti Nails néven. Az anyaggal mások is folytattak kísérleteket, így született meg az 1970-es években a két komponensű akril, amely folyadékból (liquid) és porból (powder) áll. A polimerizációs folyamat a két anyag összevegyítésével indul be és nagyon rövid idő alatt képez sima, nagyon szép fényű kemény, de mégis rugalmas felületet. Magyarországon nem az akril szót használják erre a technikára, hanem a porcelánt. A másik nagy népszerűségnek örvendő műkörömépítőanyag a zselé, amelyben fény hatására indul el a polimerizáció. A legújabb fejlesztés a polygél vagy acrygél, amely a porcelánhoz hasonló módon formázható, viszont fény hatására szilárdul meg, ezzel ötvözve a két fő alapanyag technikailag előnyös tulajdonságait. Alapvetően kétféle technikával készülhetnek műkörmök, tipes és épített technikával. Tipes technika esetén kész, gyárilag megformázott műköröm tippeket ragasztanak a megfelelően előkészített természetes körömre. Mivel ezek a tipek formázottak, egy elképzelt ideális ívvel készülnek, nem mindenkinek készíthető velük szép köröm. (Az emberi körmök formája nagyon változatos, mindenkinek egyedi). Az utóbbi években használatuk vissza is szorult és nagyobb népszerűségnek örvend az épített technika. Ennél egy sablon kerül felhelyezésre a természetes körömre, ez szolgál alapul az építendő körömnek. Erre viszik fel a zselé vagy akril alapú műköröm építőanyagot, majd formázzák. Az anyag természetes levegőre vagy UV/LED fényre köt meg és veszi fel végleges alakját. A száradást követően a sablont eltávolítják és a körmöt további fényesítőanyaggal, díszítéssel gazdagítják.
Szűrés

Legjobb Műkörömépítés, manikűr-pedikűr 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a Műkörömépítés, manikűr-pedikűr kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.

Műkörömépítés, manikűr-pedikűr vásárlása?

Műkörömépítés, manikűr-pedikűr kategóriánk termékei között a követketőkből válogathatsz...

Claresa gél lakkok:

Géllakk 5ml Műkörömépítés, manikűr-pedikűr - A Claresa hibrid géllakkjai hosszantartóak, jól pigmentáltak és változatos színválasztékkal rendelkeznek.

Crystal nails:

Műkörömépítés, manikűr-pedikűr - Akik követni akarják a trendeket és folyamatosan fejlődni szeretnének a technikában, nekik biztos választás a Crystal Nails. A Crystal Nails ma 4 kontinens 32 országában elérhető, Magyarországon első számú piacvezető műköröm alapanyag márka. A világon mindenütt tárt karokkal várják a szalonok azokat a magyar körmösöket, akik a Crystal Nails egyedi, mégis óriási változatosságot biztosító, megbízható anyagaival dolgoznak.

Diamond nails:

Műkörömépítés, manikűr-pedikűr - Több, mint egy évtizede működünk sikeresen a műkörmös és kozmetikai cikkek piacán. Webáruházunkban és műkörmös boltjainkban magas minőségű gél lakkok, kellékek, alapanyagok, körömdíszítők és induló szettek várnak kedvező áron.

Exo körömreszelők:

Körömreszelő Műkörömépítés, manikűr-pedikűr - A műkörömépítés során szinte minden szakaszban különböző erősségű körömreszelőket használsz. A körömreszelőknek különböző formái vannak. A formáknak az a jelentőségük, hogy megkönnyítsék a műköröm reszelését. Érdemes kipróbálnod minden formát és rá fogsz jönni, melyikkel tudsz a leggyorsabban reszelni. A műkörmösök által leggyakrabban vásárolt kellék a körömreszelő.  A reszelők szemcsézettségét számozással jelölik, ez határozza meg, hogy milyen az erőssége. Ez azért lényeges, mert egy darab reszelővel nem tudsz elvégezni minden lépést. Fontos, hogy az adott folyamatokhoz a megfelelő számozású reszelőket használd. Kisebb számozású a durvább reszelő, a magasabb pedig a finom szemcsézettségű. Formakialakításban a félhold alakú reszelő a legpraktikusabb típus, hiszen az íves részével a bőr körüli részt sérülés okozása nélkül formázhatod. Ennek ellenére a papír reszelők éleit első használat előtt ne felejtsd el tompítani. Formareszelés után mindenképp végezz bufferrel finomítást, hogy a fedőfényt vagy a géllakkot egyenletesen tudd felvinni a felületre.

Moyra színes világa:

Műkörömépítés, manikűr-pedikűr - Ismerd meg kiemelkedő minőségű, folyamatosan bővülő MOYRA termékpalettánkat.  Nálunk mindent megtalálsz ami a tökéletes körömépítéshez, illetve változatos körömdíszítéshez, körömszínezéshez és körömnyomdázáshoz elengedhetetlen! Rengeteg újdonság, innovatív termékek akár professzionális, szalonmunkáról, akár otthoni körömdíszítésről van szó.  

Műköröm eszközök:

Műkörömépítés, manikűr-pedikűr - Minden ami a gyors és precíz munkához kell. Több márka közül is válogathatsz. Igyekszünk mindenki kedvében járni.

Műköröm gépek:

Műkörömépítés, manikűr-pedikűr - MŰKÖRÖM GÉPEK: Csiszológépek Lámpák Porelszívók

Perfect nails:

Műkörömépítés, manikűr-pedikűr - A Perfect Nails megbízható anyagai rengeteg kéz- és lábápoló szakember munkáját könnyítik meg. Figyelünk vásárlóink, partnereink igényeire, saját fejlesztésű anyagaink piacvezetők a szakmában.