149507 3 motoros Fehér és Fekete Kozmetikai kezelőágy

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#120361-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

149507 3 motoros Fehér és Fekete Kozmetikai kezelőágy:

Az Eclipse sorozat kozmetikai székeit egyszerű, modern kialakítás jellemzi. Praktikus funkciókkal vannak ellátva, így tökéletesek a professzionális szépségszalonokban és szakorvosi rendelőkben végzett kezelések széles skálájához.

Minimalizmus és funkcionalitás

A modern megjelenésű Eclipse elektromos kozmetikai szék 3 db, vezetékes távirányítóval vezérelhető működtetővel és egy kézzel állítható lábtartóval van felszerelve. A könnyű beállítás lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen állítsa be a pozíciót a különböző kezelések elvégzéséhez, és a minimalista felület szinte minden belső térhez illeszkedik.

Egyszerű használat

A könnyen használható távirányítóval könnyedén beállíthatja a széket három dimenzióban. Ezenkívül egy kézi kar lehetővé teszi a lábtámasz dőlésszögének beállítását. Ennek köszönhetően könnyedén beállíthatja a széket egy kényelmes kanapé pozícióba, amely lehetővé teszi az arc- és testkezelések kényelmes elvégzését. Sőt, teljesen kibontva eléri a 2,3 métert is, így kiváló támasztékot nyújt a magasabb felhasználóknak. Az ülés jobb oldalán egy speciális fém fogantyú található a távirányító felakasztásához. Ez megkönnyíti a tárolást és azt jelenti, hogy mindig kéznél lesz.

Gyakorlati elemek

A fejtámla visszahúzható, ami segít a felszerelést a különböző magasságú felhasználók igényeihez igazítani, így biztosítva a stabil fejtartást a kezelések során. A 180°-ban mozgatható karfák megkönnyítik az ülést, és kényelmes hozzáférést biztosítanak a kezelést végző személyhez. Az alkalmazott megoldások jelentősen befolyásolják a magas használati komfortot és a munka ergonómiáját.

A szilárd alap biztosítja a stabilitást, a termék tartósságát és a munka kényelmét. A fotel habszivaccsal töltve, kellemes tapintású, fekete árnyalatú matt műbőrrel borítva. Az ilyen anyagok használatának köszönhetően a berendezés ellenáll a nedvességnek és könnyen tisztítható.

A fotel részletes méretei a fotón láthatók.

A készlet tartalma: ülés talppal, vezetékes távirányító, tápegység.

Adatok:

Típus: elektromos

Működtetőelemek száma: 3

Szín: fekete árnyalatok

Kárpit anyaga: szintetikus bőr

Üléskitöltés: hab

Kezelés: távirányító, kézi

Teljesítmény: 200 W

Feszültség: 220-230 V

149507 3 motoros Fehér és Fekete Kozmetikai kezelőágy

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok 149507 3 motoros Fehér és Fekete Kozmetikai termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!