148393 Elektromos 3 motoros Fehér Kozmetikai kezelőágy

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#120365-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

148393 Elektromos 3 motoros Fehér Kozmetikai kezelőágy:

Praktikus felszerelés egy szépségszalonban

Az Azzurro elektromos szépségápolási bútor 3 működtetővel van felszerelve, melyeket vezetékes távirányítóval vagy a mellékelt lábhajtással vezérelhetünk. 

A szék beállításainak szabad beállítása

A távirányítóval a szék három dimenzióban állítható - elektromosan állítható magasságú, háttámla és lábtámasz. Az ülés magassága 64-90 cm között állítható, és teljesen kihajtva a szék hossza meghaladja a 2 métert. Ezenkívül a szék állítható fejtámlával és lábtámlával rendelkezik (mindkét elem maximálisan +/- 17 cm-rel meghosszabbítható). Ezek a méretek lehetővé teszik, hogy a berendezést különböző magasságú emberek is könnyen használhassák, és mind a vendég, mind az eljárást végző személy igényeihez igazítsák. Az ülés jobb oldalán található fogantyú lehetővé teszi a távirányító felakasztását, hogy mindig kéznél legyen.

A lábhajtás egy praktikus megoldás, amely a szék helyzetének pontos beállításával kényelmet nyújt a felhasználó számára. 

A fejtámlán lévő lyuk tökéletes olyan szolgáltatásokhoz, amelyek során az ügyfél fejjel lefelé helyezkedik el (pl. masszázs).

A kartámaszok mozgathatóak, függőleges helyzetbe állíthatók vagy 180°-ban elmozdíthatók , és könnyen eltávolíthatók, ami megkönnyíti a vendég közvetlen elérését.

A masszív felépítés biztosítja a bútorok stabilitását és tartósságát. A fotel habszivaccsal töltve, és kellemes tapintású, fehér árnyalatú műbőrrel van bevonva. Az ilyen anyagok használatának köszönhetően a berendezés ellenáll a nedvességnek és könnyen tisztítható. Minimalista, egyszerű dizájn és klasszikus színek lehetővé teszik, hogy bármilyen belső térbe illeszkedjen.

A fotel részletes méretei a fotón láthatók.

Adatok:

Típus: elektromos

Szín: fehér árnyalatok

Kárpit anyaga: szintetikus bőr

Üléstöltés: hab

Kezelés: vezetékes távirányító, lábpedál

Teljesítmény: 50 W

Feszültség: 220-240 V

148393 Elektromos 3 motoros Fehér Kozmetikai kezelőágy

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok 148393 Elektromos 3 motoros Fehér Kozmetikai termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!