144740 elektromos forgó kezelőágy

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#113781-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

144740 elektromos forgó kezelőágy:

Az Azzurro elektromos szék 4 működtetővel van felszerelve, vezetékes távirányítóval vezérelhető. Megkülönböztethető az egyéni pozícióbeállítások egyszerű mentésének képességével, aminek köszönhetően egyetlen gombbal gyorsan visszatérhet hozzájuk. Stabilitás, jelentős egyéniesítési és univerzális lehetőség jellemzi, így számos szakhivatalban működni fog.

A távirányítóval a szék 4 síkban állítható - állítható magasságú, háttámlával, lábtartóval és bölcsővel rendelkezik. Az ülés manuálisan is forgatható az ülés alá rejtett kar segítségével. Miután beállította a kívánt helyzetbe, csak rögzítse. A nagy forgási tartomány különösen kisebb helyeken működik.

A termék fel van szerelve a kiválasztott pozíciók programozásának funkciójával - minden sík beállítása után a kiválasztott pozíciók egyszerűen, néhány kattintással elmenthetők. Ezzel a funkcióval akár három programot is elmenthet. Ez lehetővé teszi, hogy a beállításokat nagyrészt az ügyfél és az eljárást végző személy igényeihez igazítsa.

A fotel állítható fejtámlával és lábtámlával rendelkezik (mindkét elem maximális meghosszabbítása +/- 17 cm-rel), aminek köszönhetően teljesen kihajtva akár 204 cm-t is elérhet . Ez garantálja a kényelmet és a stabil támogatást a magasabb ügyfelek számára.

A készlet két cserélhető fejtámlát tartalmaz . A lyukas fejtámla hasznos lehet olyan szolgáltatások során, ahol az ügyfelet fejjel lefelé helyezik (pl. masszázs). A második viszont állítható dőlésszögű, ami nagyszerű lesz bármilyen arckezeléshez.

A karfák mozgathatóak, függőleges helyzetbe helyezhetők vagy 180°-ban elmozdíthatók, és könnyen eltávolíthatók, ami megkönnyíti a kliens közvetlen elérését. A végükön van egy fogantyú, amelyre kényelmesen felakaszthatja a távirányítót.

A masszív felépítés biztosítja a bútorok stabilitását és tartósságát. A fotel habszivaccsal van kitöltve, és kellemes tapintású, fehér árnyalatú műbőrrel borított. Az ilyen anyagok használatának köszönhetően a berendezés ellenáll a nedvességnek és könnyen tisztítható .

Érdekes lehetőség a háttérvilágítás lehetősége az alapba helyezett LED-diódákkal felszerelt kerek lámpákkal. 4 különböző színben világítanak - zöld, kék, piros és rózsaszín. A fényerősség három fokozatban is állítható.

A szék részletes méretei a képen láthatók.

A készlet tartalma: távirányító, tápegység, két fejtámla.

Adatok:

Típus: elektromos

Szín: fehér árnyalatok

Kárpit anyaga: szintetikus bőr

Üléstöltés: hab

Vezérlés: távirányító, kézi

Teljesítmény: 160 W

Feszültség: 220-240 V

144740 elektromos forgó kezelőágy

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok 144740 elektromos forgó termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!