135612 Spa Fűthető 5 Motoros kezelőágy

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#108417-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

135612 Spa Fűthető 5 Motoros kezelőágy:

A berendezés kényelme és minősége minden esztétikai orvostudományi klinika, professzionális szépségstúdió vagy napfürdő minden tulajdonosának prioritást élvez.
A COSMETIC BED AZZURRO 379 EXCLUSIVE egy kiváló osztályú kanapé, amely lehetővé teszi kozmetikai kezelések és mindenféle masszázs elvégzését. Az elektromos vezérlésnek köszönhetően kényelmesen beállíthatjuk az ágyat, biztosítva a kényelmet mind a kliens, mind a kezelést végző személy számára. A bútorok modern kialakítása és funkcionalitása a modern iroda fantasztikus elemévé teszi.

Az ágyon számos olyan kényelmi szolgáltatás található, amelyek lehetővé teszik a kezelést végző személy számára a kényelmes munkát, és lehetővé teszik az ügyfél számára a teljes kikapcsolódást is. Nagy előnye, hogy 3 beállítást megjegyezhet. Ennek köszönhetően, miután kiválasztotta az egyiket, az ágy minden síkban automatikusan az előzőleg mentett helyzethez igazodik. A kiválasztott beállítás könnyen visszaállítható, hogy az egyes részeket újra lehessen állítani. Az "off" gomb megnyomása után az emelvény visszatér "nulla" helyzetbe. Az ágyon többek között aromadiffúzor, rádió, bluetooth hangszórók, USB csatlakozó és színes LED megvilágítások találhatók. A fűtött matrac kiegészíti a funkcionalitást és a kényelmet.

135612 Spa Fűthető 5 Motoros kezelőágy

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok 135612 Spa Fűthető 5 Motoros termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!