Sakura 147322 Classic 305 Barna Masszázsfotel

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119467-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

Sakura 147322 Classic 305 Barna Masszázsfotel:

A Sakura masszázsfotelek ellazulást és nagyfokú használati kényelmet biztosítanak. Ezenkívül nagyszerű módja annak, hogy gondoskodjon egészségéről és jólétéről. Különféle funkciók és könnyű kezelhetőség teszik ennek a márkának a foteleit kiváló választássá masszázsszalonokba és otthoni használatra egyaránt. A részletekre való odafigyeléssel készültek, minden tér esztétikus elemévé válnak.

A Sakura Classic 305 masszázsfotel egy kényelmes modell, amely különféle funkcióinak köszönhetően átfogó masszázst biztosít a felhasználó számára. A berendezés többek között hátmasszázs fejekkel és légzsákokkal van felszerelve, amelyek a test különböző részeinek nyomásmasszázst biztosítanak, ami garantálja a mély relaxációt, az izomkönnyítést és az egészség szempontjából is fontos. A masszázsfotel használatának előnyei a következők: javítja a vérkeringést, enyhíti az izomfáradtságot és minimalizálja a stresszt.

Vezérlőpult LCD képernyővel

Az átlátszó kezelőpanelnek köszönhetően - amely a jobb kartámaszra szerelt fogantyúra helyezhető vagy kézben tartható - a szék használata egyszerű és kellemes. A készülék működését az átlátszó LCD képernyőn követheti nyomon. Jól láthatóan jelennek meg a test azon területei, ahol éppen a masszázst végzik, annak intenzitása, kezelési ideje és a kiválasztott program. A panelen szabadon módosíthatja a szék beállításait és a masszázsfunkciókat, valamint beállíthatja a kezelés időtartamát, amely 5, 10, 15, 20, 25 vagy 30 percig tarthat.

A szék 5 automatikus programmal van programozva különféle effektusokkal. Úgy tervezték őket, hogy minden lehetséges felhasználói igényt kielégítsenek. A szék egyes funkcióit gondosan kiválasztott sorrendben használják - a masszázsfejek mozgását, a légzsákok működését, a ZERO GRAVITY üzemmódot és a fűtést. A várható hatásoktól függően egyszerűen válassza ki a megfelelő üzemmódot a vezérlőpulton:

• Kényelem,

• Energia,

• SPA,

• Relax,

• Alvó.

Zero gravitációs mód

A ZERO GRAVITY üzemmód kiválasztásával olyan pozícióba helyezzük a széket, amely jótékony hatással van a testre. Ennek a funkciónak az inspirációja abból a pozícióból származik, amelyben az űrhajósok rakétakilövés közben vannak, és amelyet úgy terveztek, hogy minimalizálja a testre nehezedő gravitációs nyomást. Ez magában foglalja a szék beállítását úgy, hogy a test súlya egyenletesen oszlik el a teljes felületen. Ez a pozíció jelentősen csökkenti a gerincre nehezedő nyomást, oldja az izomfeszültséget és javítja a vér- és nyirokkeringést. Ezt tartják a legjobb pozíciónak a masszázshoz, mert az izmok valóban ellazulnak benne.

A hát és a láb alapos masszázsa

A masszázsmechanizmus alaposan és kellemesen masszírozza többféleképpen az izmokat. A nyolc masszírozófej hatékony hátmasszázst biztosít, utánozva az emberi kéz munkáját. Mozgásaik gyúró és nyomómasszázst hoznak létre, melynek köszönhetően javítják a test általános edzettségét és megszüntetik a fájdalmat. Minden széken végzett masszázs után észrevehetően csökken az izomfeszültség, a test kellemesen ellazul és energikussá válik. A beépített görgős talpmasszírozó akupresszúrás módszereket alkalmaz, amely hatékonyan ellazítja az izmokat, megszünteti a fáradtságot és pozitív hatással van az általános közérzetre.

Hatékony nyomású masszázs légzsák segítségével

A fejes mechanikus masszázs tökéletes kiegészítője a légzsákos kompressziós masszázs, amely biztosítja a nyirokelvezetést. A légzsákok lüktető mozgása a láb, a vádli, a fenék, a kéz, a vállak és a fej területén szabályozza a nyirokáramlást, megkönnyíti a méregtelenítési folyamatot és javítja a vérkeringést. Így csökken a vérnyomás, az izmok jobb oxigénellátást kapnak, és a szervezet könnyebben megszabadul a méreganyagoktól. Ez a kezelés megszünteti a feszültséget, és kellemes enyhülést biztosít a nap további részében. A párnák aktivitása a vezérlőpulton állítható.

További funkciók a kezelés élvezetesebbé tételéhez

Az ülés háttámla fűtéssel van felszerelve. Ez a funkció hatékonyan támogatja és kellemesebbé teszi a masszázst, növelve a masszázs kényelmét. Ez a modell állítható lábtartóval rendelkezik, így minden felhasználó magasságtól függetlenül megtalálja a kényelmes masszázspozíciót.

Ahhoz, hogy a masszázsfotel használata még kellemesebbé és hatékonyabbá váljon, érdemes a megfelelő légkörről gondoskodni. A relaxáló zene segíthet ellazulni a masszázs során. Köszönhetően annak, hogy telefonját Bluetooth technológiával csatlakoztathatja a székhez, lejátszhatja kedvenc hangsávját a kezelés alatt. A masszázs közbeni nyugodt zene javítja közérzetét, és lehetővé teszi, hogy elszakadjon a mindennapoktól, ami nemcsak a test, hanem a lélek mély ellazulását is lehetővé teszi.

Elegáns masszázsfotel a pihenéshez

A fotel kényelmes belső terét kellemes tapintású, sötétbarna árnyalatú műbőr borítja. Az ilyen anyagok használata rendkívül ellenáll a nedvességnek és könnyen tisztítható. A bézs árnyalatú szerkezeti anyag és a barna árnyalatú műbőr kombinációja a fotel külső részein rendkívül eredeti és elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek. A gondosan elkészített szegélyek stílusos megjelenést kölcsönöznek neki, a masszív felépítés pedig hosszú használatot garantál. A kompakt modell esztétikus felülettel és klasszikus színekkel tökéletesen illeszkedik minden belső térbe. A Sakura Classic 305 masszázsfotel tökéletes kikapcsolódást nyújt bármikor, különösen egy fárasztó nap vagy egy kemény edzés után.

A fotel részletes méretei a fotón láthatók.

Adatok:

Szín: bézs és barna árnyalatai

Kárpit anyaga: szintetikus bőr

Ülés kitöltése: hab

Javasolt masszázsidő: 15 perc

Működési idő beállítása: 5, 10, 15, 20, 25 és 30 perc

Teljesítmény: 80 W

Feszültség: 220-240 V

Sakura 147322 Classic 305 Barna Masszázsfotel

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Sakura 147322 Classic 305 Barna Masszázsfotel termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!