Sakura 143079 Standard 801 Barna Masszázsfotel

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119472-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

Sakura 143079 Standard 801 Barna Masszázsfotel:

A Sakura masszázsfotelek ellazulást és nagyfokú használati kényelmet biztosítanak. Ezenkívül nagyszerű módja annak, hogy gondoskodjon egészségéről és jólétéről. Különféle funkciók és könnyű kezelhetőség teszik ennek a márkának a foteleit kiváló választássá masszázsszalonokba és otthoni használatra egyaránt. A részletekre való odafigyeléssel készültek, minden tér esztétikus elemévé válnak.

Átfogó masszázs a teljes kikapcsolódásért

A Sakura Standard 801 masszázsfotel egy olyan modell, amely számos funkcióval rendelkezik, hogy átfogó masszázst és kiváló minőségű felhasználói élményt biztosítson. A hátmasszázs fejek és légzsákok garantálják az izomlazítást és a mély relaxációt, ami javítja a vérkeringést, enyhíti az izomfáradtságot és minimalizálja a stresszt.

Egyszerű beállítás az egyéni igényekhez

A testérzékelő rendszer egy innovatív megoldás, amely páratlan kényelmet és hatékonyságot biztosít a masszázs során. Az intelligens szék felismeri az Ön testformáját, azonosítja a váll helyzetét, magasságát és testtípusát, így személyre szabott masszázst biztosít. Ez az innovatív megoldás teljes kényelmet biztosít, és lehetővé teszi a teljes ellazulást, helyreállítva a test és a lélek egyensúlyát.

Átlátszó vezérlőpanel LCD képernyővel

Az átlátszó kezelőpanel egyszerűvé és kellemessé teszi a szék használatát. A nagyobb kényelem érdekében a jobb kartámaszra szerelt fogantyúra helyezheti, vagy a kezében tarthatja. A készülék működését az átlátszó LCD képernyőn követheti nyomon, jól láthatóan megjelenítve a test azon területeit, ahol éppen a masszázst végzik, annak intenzitását, kezelési idejét és a kiválasztott programot. A panelen kiválaszthatja a masszázsprogramot, szabadon módosíthatja a szék beállításait és a masszázsfunkciókat, az intenzitást, és beállíthatja a kezelés időtartamát, amely 15, 20, 25 vagy 30 perc lehet .

Automatikus programok a leggyakoribb igényekre szabva

A szék 4 automatikus programmal van programozva. Úgy lettek kialakítva, hogy minden lehetséges felhasználói igényt kielégítsenek. Az egyes székfunkciók gondosan kiválasztott sorrendben használatosak - a masszázsfejek mozgása, a légzsákok működése, a dőlésszög és a fűtés. A várható hatásoktól függően egyszerűen válassza ki a megfelelő üzemmódot a vezérlőpulton :

• Relaxációs mód: Mély relaxációt és nyugalmat tesz lehetővé. Lehetővé teszi, hogy ellazuljon egy hosszú nap után, és hatékonyan csökkentse a stresszt.

• Frissítési mód: Tökéletes a nap energikus kezdéséhez! Vitalitást, stimulációt és felfrissülést biztosít.

• Alvó üzemmód: nyugalmat biztosít és megkönnyíti az elalvást. A test lényegesen kevesebb fáradtságot, feszültséget és fájdalmat fog érezni.

Teljes mód: A szék összes funkcióját bevonó, az egész testet - a nyaktól a lábakig - kiterjedő intenzív masszázs garantálja a teljes ellazulást.

Nulla gravitációs mód

A dőlésszög állítható, így a szék olyan pozícióba állítható , amely jótékony hatással van a testre. Ennek a funkciónak az inspirációja abból a pozícióból származik, amelyben az űrhajósok rakétakilövés közben vannak, és amelyet úgy terveztek, hogy minimalizálja a testre nehezedő gravitációs nyomást . A Zero Gravity pozíció magában foglalja a szék beállítását úgy, hogy a testsúly egyenletesen oszlik el a teljes felületen. Ez a pozíció jelentősen csökkenti a gerincre nehezedő nyomást, oldja az izomfeszültséget és javítja a vér- és nyirokkeringést. Ezt tartják a legjobb pozíciónak a masszázshoz, mert az izmok valóban ellazulnak benne.

A hát és a láb alapos masszázsa

A masszázsmechanizmus alaposan és kellemesen masszírozza többféleképpen az izmokat. Hat fel-le mozgó masszázsfej biztosítja az emberi kéz munkáját utánzó hatékony hátmasszázst. Mozgásaik ütögető, gyúró és nyomó masszázst végeznek, melynek köszönhetően javítják a test általános edzettségét és megszüntetik a fájdalmat. Minden széken végzett masszázs után észrevehetően csökken az izomfeszültség, és a test kellemesen ellazul és energikussá válik. A beépített görgős talpmasszírozó akupresszúrás módszereket alkalmaz, működése hatékonyan ellazítja az izmokat, megszünteti a fáradtságot és pozitív hatással van az általános közérzetre.

Hatékony nyomású masszázs légzsák segítségével

A fejes mechanikus masszázs tökéletes kiegészítője a légzsákos kompressziós masszázs. A láb, vádli, fenék, kar és váll területén a légzsákok lüktető mozgása szabályozza a nyirokáramlást, megkönnyíti a méregtelenítési folyamatot és javítja a vérkeringést. Ez csökkenti a vérnyomást, az izmok jobb oxigénellátást kapnak, és a szervezet könnyebben megszabadul a méreganyagoktól. Ez a kezelés megszünteti a feszültséget, és kellemes enyhülést biztosít a nap további részében. A párnák aktivitása a vezérlőpulton állítható.

További funkciók a kezelés élvezetesebbé tételéhez

Az ülés háttámla fűtéssel van felszerelve. Ez a funkció hatékonyan támogatja és kellemesebbé teszi a masszázst, növelve a masszázs kényelmét. Ennek a modellnek a lábtámasza mechanikusan állítható, ennek köszönhetően magasságtól függetlenül minden felhasználó megtalálhatja a kényelmes masszázspozíciót.

Ahhoz, hogy a masszázsfotel használata még kellemesebbé és hatékonyabbá váljon, érdemes a megfelelő légkörről gondoskodni. A relaxáló zene segíthet ellazulni a masszázs során. Az a lehetőség, hogy telefonját Bluetooth technológián keresztül a székhez csatlakoztathatja, lehetővé teszi kedvenc hangsávjának lejátszását a kezelés során. A masszázs közbeni nyugodt zene javítja közérzetét, és lehetővé teszi, hogy elszakadjon a mindennapoktól, ami nemcsak a test, hanem a lélek mély ellazulását is lehetővé teszi.

Hangulatvilágítás

A modell érdekessége az oldalsó megvilágított elemek, amelyek eleganciát adnak és kellemes légkört teremtenek. A megfelelő színű és intenzitású fény modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek, miközben tökéletes, hangulatos légkört teremt a kikapcsolódáshoz. Dekoratív elemként is szolgálnak, felhívják magukra a figyelmet és gazdagítják a szoba dekorációját.

Elegáns masszázsfotel a pihenéshez

A szék ergonomikus formája megfelelő alátámasztást biztosít a hátnak, a nyaknak és a lábaknak. A fotel kényelmes belseje barna árnyalatú, kellemes tapintású szintetikus bőrrel van bevonva, belseje pedig kényelmes, strapabíró habszivaccsal van kitöltve, biztosítva a magas használati kényelmet. Az ilyen anyagok használata a berendezést tartóssá, nedvességállóvá és könnyen tisztíthatóvá teszi. A gondosan elkészített szegélyek stílusos megjelenést kölcsönöznek neki, a masszív felépítés pedig hosszú használatot garantál. A funkcionális modell esztétikus felülettel és klasszikus színekkel tökéletesen illeszkedik minden belső térbe. A Sakura Standard 801 masszázsfotel tökéletes kikapcsolódást nyújt bármikor, különösen egy fárasztó nap vagy egy kemény edzés után.

A fotel részletes méretei a fotón láthatók.

Adatok:

Szín: barna árnyalatai

Kárpitos anyag: műbőr

Üléskitöltés: hab

Javasolt masszázsidő: 20 perc

Működési idő állítás: 15, 20, 25 és 30 perc

Teljesítmény: 100 W

Feszültség: 220-240 V

Sakura 143079 Standard 801 Barna Masszázsfotel

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Sakura 143079 Standard 801 Barna Masszázsfotel termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!