Kyokei Executive XXL - 4D Hot Stone Masszázsfotel - Fehér

Ingyenes házhozszállítással
  • Kyokei Executive XXL - 4D Hot Stone Masszázsfotel - Fehér 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119486-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

Kyokei Executive XXL - 4D Hot Stone Masszázsfotel - Fehér:

PRÉMIUM MASSZÁZSFOTEL XXL TESTALKATRA

Masszázsfotel a luxus kényeztetés maximalistáinak! Tökéletes funkció kínálat legfontosabb eleme a kombinált masszázsmechanika: 6 masszázs görgővel, amiből a felsőtesten működő felső görgők fűtöttek, és az Inada Sogno-ban is bevált csillapított légpárnával végzik a 4D masszázserő automatikus állítást, míg az alsók erőteljes fogaskerekek segítségével fejtik ki a fenékre, combokra szükséges nagyobb masszázserőt. A masszázsfotel-piacon elsőként megvalósított szétnyíló L pálya teszi lehetővé a teljes test nyújtását, vagyis a combizmok, hasizmok, mellizmok egyidejű nyújtását! A Kyokei Executive lábmasszírozása is különleges: a vádlikat a szokásos, oldalsó gyúrást a vádli hátsó részén forgó masszázstárcsa teszi teljessé. (Mindenképpen próbálja ki, legtöbben imádják, de volt aki erősnek találta, és kikapcsoltatta). A lábak tökéletes kényeztetéséhez külön egység gondoskodik a lábfejek, achiles, és a talpak masszírozásáról. Ez a fotel több méretben is kapható. Ritkaság az XXL testalkatra készült Executive XXL, ami a piacon egyedülálló "bigsize" méretezéssel készült!

Az Executive 4D a világ jelenleg leg-leg-leg masszázsfotele, egy igazi luxus limuzin. 

Mit sem ér a legjobb technológiájú masszázsfotel, ha nem férünk bele, vagy kényelmetlen érezzük magunkat. Az Executiv 4D megalkotásakor egy luxus limuzin kényelmét vették alapul. Megnövelték a hát és ülőfelület hosszát, szélesebbre alakították ki a vállrészt. Az Executive 4D belső méretében jelenleg a legnagyobb fotel a piacon. Az így megnövelt fotelben az XXL testalkatú, vállas, magas felhasználóknak nem kell feszengeniük és élvezhetik a a 4D masszázs előnyeit.   

Nyújtásra képes, megosztott "L" pálya 

Egyedüli megoldás, amellyel már nem kell megalkudóan választania az L-pálya nyújtotta fenék masszázs és a profi testnyújtást biztosító S-pályás fotelek közt. A deréknál megosztott pálya egyesíti az S és az L pálya előnyeit:  Nyújtásnál tejesértékű hát-hátrahúzó nyújtást végez, mert az ülőlap fixen marad - Masszázs közben pedig a görgők áthaladnak a fenék alatti pályarészre és ott masszírozzák a nehezen elérhető ülőgumókat.

Melegített görgők - 4D Hőterápia 

Sok masszázsfotelben talál hőterápiát, azok azonban a hátmasszázs területén kívül helyezkednek el. Ebben a fotelben derék és a lábmelegítésen túl a masszázsgörgőket is melegítik. Ez azt jelenti, hogy a gerinc mellett elhelyezkedő hátizomzat is kaphat meleget, ami segíti a görcsös izmok lazulását, a fájdalom csökkenését. Ez a ma elérhető legmagasabb szintje a masszázsfotelbe integrált hőterápiának. A masszázst végző felső görgőket kerámia betéttel melegítik. Úttörő megoldás, amit eddig csak a Panasonic csúcsmodelljeiben élvezhettünk. A meleg hatására  gerincet tartó izmokban kinyílnak a kappilárisok, felgyorsul a szervezet anyagcseréje és a sejtek működése. A meleg a masszázzsal kombinálva a leghatékony módja a befeszült izmok lazításának. 

3D Testfelmérés

Ez a felmérő technika gondoskodik arról, hogy a fotel az Ön alkatának megfelelő akupresszúrás pontokon fejtse ki hatását. A technológia jól működik, de amennyiben a Ön szeretné, manuálisan felülbírálhatja a beállításokat. Ez garantálja a minden körülmények közt a tökéletes masszázst.

4D masszázs technika - humánus mélymasszázs 

A 4D mechanika általában egy merevkaros 3D masszírozó egységet jelöl. Az Executive 4D esetében dupla kiemelő egységet alkalmaztak. A mechanika felső részére beépített légpárnás egység teszi kiegyensúlyozottá, humánussá a masszázst. A mechanika alsó részen elhelyezett motoros mechanika végzi a kiemelést. Az a mechanika villámgyorsan képes akár 8 cm-t is kinyúlni a síkból, hogy megfelelően hatékony, mélymasszázst nyújtson, különösen a comb, a derék, a váll triggerpontjainál.

Zero Gravity testhelyzet

A Zero Gravity testhelyzet megnöveli a masszázsélményt. Az eredetileg NASA által használt testhelyzetben a szív kicsit alacsonyabbra kerül mint a térd. Ez a testhelyzet csökkenti a szív terhelését, valamint mélyebb masszázst eredményez.

Helytakarékos technológia

Sok fotellel az a baj, hogy nagy és sok helyet foglal. A helytakarékos fotelt ezzel szemben teljesen a falhoz tolhatja, 5-10 cm helyet kell hagyjon csupán. A fotel csak használat közben igényel extra helyet.

76 db masszírozó légpárna

A cég mindent bevetett, hogy a legfinomabb masszázst nyújtsa a végtagokon is. A szakmában etalonnak számító Inada Sogno-ban sincs ennyi légpárna, amennyi ebben a fotelban. A Váll, kar/csukló, derék, fenék, vádli és a lábfej masszírozásához összesen 76 db légpárnát használnak. ami, egyedülálló a piacon. Öt fokozatban állítható az erősség, így kiválaszthatja az Önnek legkellemesebbet.

Testnyújtás

A másik fontos terápiás eleme a korszerű masszázsfoteleknek a nyújtás. A rendszeres nyújtással megelőzhető a krónikus izomgörcs. A nyújtó mozdulatok szinte azonnali fájdalomcsillapító hatásúak lehetnek. A megosztott L pályának köszönhetően a váll légpárnák legrögzítik és hátra húzzák a felsőtestet, miközben az alsótest mozdulatlan marad. A hát masszírozó görgők határozott kiemeléssel segíthetik a hátizomzat lazulását. Egyes esetben ez erőteljes lehet, amennyiben akkut fájdalmai vannak ne használja ezt a funkciót!

Derék csavaró kimozgatás

A beállt hát ellazításának a nyújtástól finomabb módja. Az enyhe csavaró mozgás a fájdalomcsillapítás lehetőségét kínálja. A mozgatást légpárnák végzik.

Színterápia

Másodlagos funkció, a színátment-terápia. Egy besötétített szobában kellemes érzettel tölt el, segít relaxálni, oldani a mindennapok feszültségét.

A masszázs élvezete közben könnyebben merülhetünk álomba.

Könnyen kezelhető távirányító

Nagy LCD kijelzőn követhetjük mit csinál a masszázsfotelünk. A sok gomb helyett logikusan felépített menürendszerben végezhetjük az irányítást. A leggyakrabban használt funkciók, mint a testhelyzet beállítás vagy az automata programok külön gyors gombot kaptak.

Automatikus lábhossz állítás

A komfort maximalizálásáért a lábhosszat automatikusan állítja a fotel. Míg más masszázsfotelekben Önnek kell kinyomnia, és nyomva tartania a lábrészt, egy rugó ellenében, itt motorok mozgatják és tartják a beállított hosszban a lábrészt.

Automata programok:

  • Recovery (pihentető)
  • Relief (felszabadító)
  • Strech-Extend (nyújtó)
  • Music sync (zene ritmusára masszíroz)
  • Renew (felfrissítő)
  • Calming (nyugtató)
  • Refresh (frissítő)
  • Energy (energetizáló)

Beállítási lehetőségek:

  • ZeroGravity testhelyzet
  • Időzítő
  • Masszázs sebesség: 5 fokozat
  • Szélesség: 3 fokozat
  • Légmasszázs erősség: 5 fokozat
  • 3D hátmasszázs erősség 6 fokozat
  • Hőterápia 7 fokozat
  • LED ki/be
  • Talp masszázs ki/lágy/gyors

Kyokei Executive XXL - 4D Hot Stone Masszázsfotel - Fehér

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Kyokei Executive XXL - 4D Hot Stone Masszázsfotel - Fehér termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!