GABBIANO 146709 Fodrász Fejmosó Toledo - Arany Fekete/Fehér Fejmosótál

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#118797-146709
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
10.000 Ft

GABBIANO 146709 Fodrász Fejmosó Toledo - Arany Fekete/Fehér Fejmosótál:

A Toledo fodrász fejmosó praktikus felszereléssel készült egy professzionális fodrászszalon számára. Lehetővé teszi a haj hatékony mosását, valamint hajfestő és regeneráló kezelések elvégzését. Az integrált kialakítás kényelmes használatot biztosít fodrászok és ügyfelek számára, a díszítő elemek pedig egyedi stílust adnak a belső térnek.

A megfelelő mélységű fehér kerámia mosdókagyló megakadályozza a víz és a kezelés során használt termékek túlzott kifröccsenését, így számos szolgáltatás kényelmes elvégzését teszi lehetővé. Az edény dőlésszögének beállításával a beállítást egyéni igényeihez igazíthatja. A felhasznált anyagnak köszönhetően a mosdókagyló tartós, ellenáll az elszíneződésnek és a karcolásoknak, valamint nagyon könnyen tisztítható. A megfelelően profilozott gallér támaszt és kényelmet nyújt hajmosáskor, a kényelmes műanyag borításnak köszönhetően pedig a hideg kerámia felület kellemetlenségeit sem fogja érezni a vendég.

A fejmosó keverővel ellátott csappal van felszerelve, amely hozzáférést biztosít hideg és meleg vízhez, amely lehetővé teszi a hőmérséklet beállítását az ügyfél igényei szerint. A speciális szűrővel ellátott dugó lehetővé teszi a víz áramlásának szabályozását és a magas higiéniai előírások betartását a szalonban. A vízcsatlakozás az alap belsejében van elhelyezve , amely biztosítja az összes cső hatékony elrejtését. A fejmosó profilját úgy alakították ki, hogy ülve is dolgozhasson, így nagyobb mozgásszabadságot és kényelmet biztosít a különféle kezelések elvégzése közben. A funkcionalitás és a kényelem tökéletes kombinációja még kényelmesebbé teszi a fodrászszalonban való munkát.

Funkcionális bútorok elegáns stílusban

A megfelelő profilú, tartós habszivaccsal feltöltött fotel nagyfokú használati kényelmet biztosít. A fekete árnyalatú szintetikus bőr borítás hosszú távú tartósságot és könnyű tisztítást biztosít. A fejmosó eredeti, elegáns megjelenése, valamint az arany árnyalatú csiszolt elemei egyedi megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek. Az aranylábak stabilitást adnak, és finoman kiemelik a fejmosó stílusos karakterét. 

GABBIANO 146709 Fodrász Fejmosó Toledo - Arany Fekete/Fehér Fejmosótál

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok GABBIANO 146709 Fodrász Fejmosó Toledo - Arany Fekete/Fehér termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!