GABBIANO 148170 Fodrászszék Wilno - Fekete Hajvágószék

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#118742-148170
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
6.000 Ft

GABBIANO 148170 Fodrászszék Wilno - Fekete Hajvágószék:

A geometrikus formájú Gabbiano Wilno fodrászszék hatékony hidraulikus emelővel van felszerelve. Jelentősen javítja a különböző kezelések teljesítményét és egyben biztosítja a magas használati kényelmet. A klasszikus színek és a polírozott króm elemek ízléses megjelenést kölcsönöznek neki.

Hatékonyság, tartósság és kényelem

A tartós hidraulikus emelő lehetővé teszi a magasság beállítását, lehetővé téve az ülésszint könnyű beállítását 47-64 cm tartományban - még akkor is, ha az ügyfél a széken ül. Ez garantálja az ergonomikusabb munkavégzést, lehetővé téve a szék magasságának szabadon állíthatóságát mind az ügyfél, mind a fodrász magasságához. A kontúrozott, szintetikus bőrrel borított háttámla kényelmes pozíciót tesz lehetővé. Ez kiváló megtámasztást biztosít a hátnak, ami különösen fontos többórás kezelések esetén. Nagy előnye a háttámla és az ülés között található lyuk. Könnyebbé teszi a szalon tisztán tartását, és lehetővé teszi, hogy a fotel minden zugából könnyedén kiseperje a hajat, így időt takaríthat meg a munkaállomás ügyfelek közötti előkészítése során.

A munka kényelmét szolgáló berendezések

A szilárd, lapos, négyzet alakú alap garantálja a stabilitást használat közben. A sima felület tükörfényezéssel megkönnyíti az elem tisztán tartását. A széles habbetétes ülőfelület nagyfokú használati kényelmet biztosít még sokórás kezelések során is. A szék teljes forgási mechanizmussal való felszerelése hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi a fodrász munkáját. A karfák megfelelő magasságban helyezkednek el, ami lehetővé teszi a kliens vállainak helyes elhelyezését – ez azt jelenti, hogy nem temeti a fejét a vállába, és nem dől el – egyértelműen elősegíti a kezelések pontos elvégzését, beleértve a hajvágást is.

Elegáns, futurisztikus dizájn

A modern bútordarabot tartós, deformációálló hab tölti ki, a kárpit pedig kellemes tapintású, fekete árnyalatú szintetikus bőrből készült. A felhasznált anyagok biztosítják a bútorok kényelmes használatát hosszú időn keresztül, és a berendezést nedvességállóvá, tartóssá és könnyen tisztíthatóvá teszik. Az egyszerű dizájn és a vizuálisan érdekes króm elemek időtlen eleganciát adnak. A Gabbiano Wilno fodrászszék remekül mutat majd számos fodrászszalon belsejében.

Adatok:

Emelő: hidraulikus

Alap: négyzet

Kárpit anyaga: szintetikus bőr

Színek: fekete és króm árnyalatok

GABBIANO 148170 Fodrászszék Wilno - Fekete Hajvágószék

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok GABBIANO 148170 Fodrászszék Wilno - Fekete termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!