GABBIANO 147280 Monaco Fekete Hajvágószék

Ingyenes házhozszállítással
  • GABBIANO  147280 Monaco Fekete Hajvágószék 0
  • GABBIANO  147280 Monaco Fekete Hajvágószék 1
  • GABBIANO  147280 Monaco Fekete Hajvágószék 2
  • GABBIANO  147280 Monaco Fekete Hajvágószék 3
  • GABBIANO  147280 Monaco Fekete Hajvágószék 4
  • GABBIANO  147280 Monaco Fekete Hajvágószék 5
  • GABBIANO  147280 Monaco Fekete Hajvágószék 6
  • GABBIANO  147280 Monaco Fekete Hajvágószék 7
  • GABBIANO  147280 Monaco Fekete Hajvágószék 8
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119217-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
6.000 Ft

GABBIANO 147280 Monaco Fekete Hajvágószék:

A kényelmes Monaco fodrászszék praktikus hidraulikus emelővel van felszerelve. Úgy lett kialakítva, hogy biztosítsa a nagyfokú használati kényelmet és javítsa a különböző kezelések teljesítményét. A klasszikus színek, az egyszerű dizájn és a króm árnyalataiban díszített csiszolt elemek ízléses megjelenést kölcsönöznek, és szinte bármilyen belső térbe illeszkedik.

A magasságállítás lehetséges a tartós hidraulikus emelőnek köszönhetően, amely lehetővé teszi az ülésszint beállítását 57-73 cm-en belül – akkor is, ha a vendég a székben ül. Ez biztosítja az ergonómikus működést, lehetővé téve, hogy a szék magasságát szabadon állítsa a vendég és a fodrász magasságához egyaránt. A műbőrrel borított háttámla kényelmes pozíciót biztosít. Ez kiváló támasztást biztosít a hátnak, ami különösen fontos a többórás kezelések esetén.

A szilárd, négyszögletes alap garantálja a stabilitást használat közben. A sima felület tükörfényezéssel megkönnyíti ennek az elemnek a tisztán tartását.

A habtöltésű ülőkemagas használati komfortot és kényelmet biztosít még sokórás kezelések során is. A teljes forgási mechanizmus hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi a fodrász munkáját.

A praktikus bútordarab tartós, deformációálló habbal van kitöltve, a kárpit pedig kellemes tapintású szintetikus bőr fekete árnyalatokban. A felhasznált anyagok kényelmessé teszik a berendezés használatát, ellenállnak a nedvességnek és könnyen tisztíthatóknak. A Gabbiano Monaco fodrászszéket minimalista dizájn jellemzi, amely egyedi karaktert kölcsönöz neki, és számos elegáns szalonban remekül mutat.

Adatok:

Emelő: hidraulikus

Lap: téglalap alakú

Kárpitanyag: szintetikus bőr

Színek: a fekete és a króm árnyalatai

GABBIANO 147280 Monaco Fekete Hajvágószék

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok GABBIANO 147280 Monaco Fekete termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!