GABBIANO 146834 Barna eszközkocsi

Ingyenes házhozszállítással

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#118924-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.990 Ft

GABBIANO 146834 Barna eszközkocsi:

A stílusos Gabbiano C12 eszközkocsi a szalon felszerelésének remek eleme, amely különösen alkalmas lesz old-school stílusban díszített belső terekbe. Lehetővé teszi a munkahely megszervezését és a termékek megfelelő elrendezését, hogy a legfontosabbak mindig kéznél legyenek.

Gyors és egyszerű hozzáférés a szükséges eszközökhöz

A tágas rendszerező számos tárolórekesszel van felszerelve. A kihúzható polcok fogantyúkkal és kiegészítőkkel, fiókokkal, rekeszekkel és speciális zsebekkel borbélytermékek és szerszámok tárolására, megkönnyítik a rendet a munkahelyen. A kerekek egyszerű össze- és szétszerelése javítja a bútor mozgathatóságát, így szabadon mozgatható. A segítő hátulján található kihúzható fogantyú lehetővé teszi a bútorok egyszerű szállítását.

Biztonságos terméktárolás

A fiókok zárakkal vannak ellátva, amelyek segítik a termékek védelmét, különösen szállítás közben. Zárt állapotban minden rekesz egy helyen marad, megakadályozva a szerszámok elmozdulását és megsérülését. A készlet egy kulcsot és egy lakatot is tartalmaz kóddal a felszerelés további biztosításához.

Egyedi dizájn az Ön fodrászatához

A szekrények előlapjait stilizált amerikai minták díszítik, amelyek minden bizonnyal kiemelik a belső tér hangulatát. A barna árnyalatú bőrutánzó anyag és a fémelemek eleganciát és luxus megjelenést kölcsönöznek a bútoroknak. Ez kiváló választás azoknak, akik értékelik az érdekes dizájnt és a funkcionalitást.

GABBIANO 146834 Barna eszközkocsi

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok GABBIANO 146834 Barna termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!