Tincses műszempillák

Tincse műszempilla: a három különböző hosszúságban kapható tincsekkel tökéletesen természetes hatást érhetsz el. Ha különböző hosszúságú tincseket ragasztasz fel, még szebb íve lesz a szempilládnak. Ha középre helyezed a hosszabbakat és kétoldalt mellé fokozatosan a rövidebbeket, természetes, ha a szemed külső sarkába teszed a hosszabbakat és egyre rövidebbekkel haladsz befelé szexis lesz a pillantásod. Műszempilla lépésről lépésre:
Előkészítés:  Sminklemosóval tisztítsd meg a pilláidat, majd sminkeld készre a szemeidet, de a spirált még ne tedd fel. Szempillaformázóval göndörítsd a pilláidat, majd végy egy szemöldökcsipeszt a kezedbe. A másik kézfejedre nyomj egy kis műszempilla ragasztót, a csipesszel fogj meg egy műszempilla tincset a tövénél és mártsd bele a ragasztóba. Felhelyezés:  Tartsd az arcod elé a tükröt és kicsit döntsd hátra a fejed, hogy jobban lásd a szempilláid tövét. A felső pillasor külső sarkánál keress egy helyet, ahova beférhet a műszempilla tincs, és ragaszd be úgy, hogy egy sorban legyen a saját pilláiddal. Kívülről befelé haladva ahova kell, oda ragassz be még pár tincset! Formázás:  Várj öt percet, hogy a ragasztó biztosan megszáradjon. Most jöhet egy réteg szempillaspirál, hogy a tincsek jól összeolvadjanak az igazi pilláiddal. Ha netán elmozdul egy –egy műszempilla tincs, inkább szedd le és ragassz újat.
Szűrés

Legjobb Tincses műszempillák 2023

Ennyi ember nem tévedhet... Összegyűjtöttük neked 2023 legjobb vételeit a Tincses műszempillák kategóriánkban a vásrlóink visszajelzései, értékelései és a saját tapasztalatunk alapján. Ha ezek valamelyikét vásárolod meg, akkor garantáltan elégedett leszel, hiszen Te is egy kiváló vétel mellett döntesz.