Epidermis Balance Foam – Gyengéd Hámlasztó Hab 200ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Epidermis Balance Foam – Gyengéd Hámlasztó Hab 200ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#118280-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Epidermis Balance Foam – Gyengéd Hámlasztó Hab 200ml:

Hipoallergén termék

Aktív hatóanyagai: glikolsav, málna keton, goji bogyó kivonata, kékáfonya kivonat, acai bogyó kivonat, indiai köszméte (amla) kivonat, amerikai tőzegáfonya kivonat.

Glikolsav tartalmú gyengéd hámlasztó hab, melyet a bőr legfelsőbb rétegének (epidermisz) hámlasztására terveztek. A glikolsav az AHA (alpha hydroxy acid) savak családjába tartozó sav, amellyel a természetesen sejtmegújulási folyamat felgyorsulását idézzük elő, így a bőr megújul, a felszíne simább, puhább lesz, illetve visszanyeri egészséges, rózsás színét. 

A termék gazdag magas antioxidáns tartalmú bogyósgyümölcsök kivonatában. Az antioxidánsok segítenek felvenni a harcot a káros szabadgyökök ellen, ezért kiváló öregedést gátló összetevők. Káros szabadgyökök sajnos nagy számban képződnek a testünkben - így a bőrben is -, és oxidációs folyamatokat indítanak el, vagyis a sejtek öregedését. A káros külső környezeti hatások (légszennyezés, káros napsugarak), illetve a stressz hatására, valamint természetes biológiai folyamatok során is képződnek. Mivel a káros környezeti hatások és a stressz is egyre fokozottabban van jelen az életünkben, a szervezetünk egyensúlya megbillen(het) és gyorsabban indulnak meg és mennek végbe az oxidációs folyamatok. Ezért fontos az antioxidánsok jelenléte, külsőleg-belsőleg egyaránt. Az antioxidánsok megkötik a káros szabadgyököket és semlegesítik őket, így a sejtjeink tovább maradnak fiatalok. Ez a bőrsejtek szintjén azt jelenti, hogy kevésbé öregszünk és az idő, illetve a káros környezeti hatások kevésbé hagynak nyomot rajtunk. Az Epidermis Balance Foam tehát többrétűen gondoskodik a bőrünk egészségéről és szépségéről.

A használatát követően azonnal üdébb lesz a bőr megjelenése, egészségesebb, rózsás bőrképet ad. Elsimulnak a finomabb ráncocskák, a pórusok láthatósága csökken. Érintésre a bőr selymes, sima felszínű. 

Használata: száraz bőrre vigyünk fel 1-2 pumpálásnyi habot, majd finom, körkörös mozdulatukkal oszlassuk el a bőrön. Langyos vízzel alaposan öblítsük le. Használatát heti 1x, maximum 2x javasoljuk, a bőr igényeinek megfelelően. Javasoljuk alkalmazni arcra, nyakra, dekoltázsra is, illetve használható a testen is, amennyiben hámlasztani szeretné bőrét. Ajánljuk pl. a hát bőrére is, különösképpen, ha az problémás, pattanásra és/vagy mitesszerekre hajlamos.

Használata mellett fényvédő alkalmazása kiemelten fontos!

Epidermis Balance Foam – Gyengéd Hámlasztó Hab 200ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Epidermis Balance Foam – Gyengéd Hámlasztó Hab 200ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!