B-Tox Ampoule – „Zorro Maszkja” - Botox Hatású Szemkrém 1ml

Ingyenes házhozszállítással
  • B-Tox Ampoule – „Zorro Maszkja” - Botox Hatású Szemkrém 1ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#118269-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

B-Tox Ampoule – „Zorro Maszkja” - Botox Hatású Szemkrém 1ml:

Azonnali feszesítő, „botox” hatást adó anti-aging krém bőrvilágosító hatással.

Fő hatóanyaga a Sederma Volufiline, ami egy francia luxushatóanyag, amelyet világszerte használnak kozmetikai összetevőként.

Egy anemarrhena asphodeloides nevű növény gyökerének a kivonatából készül, teljesen természetes anyag. Hatása szinte megegyező a botox hatásával, viszont semmilyen mellékhatása nincsen, biztonságos, kozmetikai termék. 

A bőrre kerülve azonnal kisimítja, feszesíti a bőrt, a felszíni ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebbek jelentős, szemmel látható mértékben halványodnak. Mivel kifeszíti a bőrt és „fixálja”, az nem tud ráncolódni, ennek eredményeképpen a B-Tox tartós alkalmazásával látványos anti-aging hatást tapasztalhatunk, hiszen a használata mellett a bőr nem ráncolódik, gyűrődik, így hosszútávon simább és feszesebb lesz. Ez a termék egyike azon ritka kozmetikumoknak, amelyeknek a hatása azonnali, látványos és rendszeres alkalmazásával tartós is. 

Látványosan és hatékonyan kezeli a szem alatt megjelenő táskákat, ezért használata kifejezetten ajánlott az ilyen problémával küzdő vendégek számára!

Hatóanyagai a TDN kapszulás technológiának köszönhetően intenzívebben és hatékonyabban képesek felszívódni. Finom védőfilmet képez a bőrön, segít megtartani a bőr nedvességtartalmát. Mivel gyönyörűen feszesít, kiváló sminkalapként is, de napközben is bármikor lehet alkalmazni, akár a sminkre kenve is. Éjszakára is javasoljuk használni!

Használata: tisztítsa meg a bőrét, majd használjon arctonikot.

A B-Tox műanyag fecskendőbe van töltve. A fecskendő végéről vegye le a műanyag védőkupakot és óvatosan nyomjon ki kis mennyiséget a termékből a gyűrűsujjára és vékonyan vigye fel a szemkörnyékére, illetve az arcának azon területére, ahol szeretné a ráncokat kezelni. Kenje fel először a megszokott irányba a krémet, majd ellenkező irányba is húzza el az ujját.

A felkenést követően maradjon mozdulatlan (ne mozgassa izmait) 1-2 percig, ameddig a krém megszárad. Amennyiben ez nem történik meg, előfordulhat, hogy nem tapasztalja a várt hatást, sőt, mélyíti a ráncokat, ezért fontos, hogy ezt a lépést betartsa! A száradást követően használhatja a megszokott kozmetikumait, fényvédőjét és igény szerint sminkelhet is rá. Amennyiben azt tapasztalja, hogy kissé fehéres réteg képződött a B-Tox felvitelét követően a bőrén, az annak a jele, hogy az Ön bőre száraz. Használjon rendszeresen hidratáló krémet is!

Fontos, hogy mindig kis mennyiséget használjon a B-Tox-ból és vékonyan kenje fel! A hatása így lesz tökéletes és így tud rá sminkelni. Ha túl sok krémet visz fel, akkor az nem tud felszívódni és nem simul majd rá szépen a smink sem. 

Használatát nappalra és éjszakára egyaránt javasoljuk. Nappal azonnali hatásának köszönhetően azonnal kisimítja a bőrt, és látványosan fiatalít. Éjszaka az alvás során az arc izmai nyugalmi állapotba kerülnek, így a B-Tox intenzívebben tudja kifejteni hatását. 

Kulcs összetevői: Sederma Volufiline, niacinamid (B3-vitamin)

Kiszerelése: 1ml

B-Tox Ampoule – „Zorro Maszkja” - Botox Hatású Szemkrém 1ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok B-Tox Ampoule – „Zorro Maszkja” - Botox Hatású Szemkrém 1ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!