LACOSTE Essential Men Eau de Toilette 125ml férfi parfüm

Ingyenes házhozszállítással
  • LACOSTE Essential Men Eau de Toilette 125ml férfi parfüm 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#118878-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

LACOSTE Essential Men Eau de Toilette 125ml férfi parfüm:

Amikor azt mondjuk, hogy "Lacoste", automatikusan a szabadságra és az örömre gondolunk. Állítólag ezeket az érzéseket ébreszti fel bennünk a Lacoste Essential illata, amelyből a fellebbezés hallatszik: "Szánjon időt magára és arra, amit igazán élvez!" Ugyanaz az íze, mint a szórakozással teli hétvégéknek és olyan emberekkel való találkozásnak, amelyeket mindig szívesen látunk. De ennél sokkal több, mert a szabadság sajátos lelkiállapot: a munka, a kapcsolatok és valójában az élet felvilágosult nézete. Üzenete jellemezhető "frissesség határok nélkül". Ez egyszerű ötlet, de - mint minden Lacoste termék esetében - abszolút tökéletességre tett szert.

Összetétel

Fej: bergamott, mandarin, kasszia

Szív: rózsa, fekete bors

Alapillat: pacsuli, szantálfa

LACOSTE Essential Men Eau de Toilette 125ml férfi parfüm

LACOSTE férfi parfüm:

Lacoste a márkáról A Lacoste a divaton kívül a parfümök világában is a kötetlen elegancia jelképe. A márka kezdetben csak sportruházat gyártásával foglalkozott, és a híres teniszező, René Lacoste alapította 1933-ban. A francia bajnok számára fontos volt, hogy játék közben jól érezze magát, mégis elegáns úriember maradjon. Így a Lacoste divatvilága és parfümei mai napig a kötetlenséget, az egyszerűséget és a természetes eleganciát sugározzák. A márka nem csak a nevét, de a jól ismert zöld krokodil szimbólumot is René Lacoste-tól örökölte. Ennek apropóját az „Aligátor” becenév ihlette, amit az amerikai újságírók ragasztottak rá, amikor a Davis Kupán a kapitánya megígérte neki, hogy ha megnyeri a meccset, kap tőle egy krokodilbőr táskát. Az első Lacoste parfüm 1984-ben került bemutatásra; ezt később olyan további női és férfi parfümsorozatok követték, melyek többségét a sportok ihlették. A női és férfi Lacoste parfümök már évtizedek óta a kötetlen elegancia szimbólumai és napjaink legkeresettebb divatmárkái közé tartoznak.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok LACOSTE Essential Men Eau de Toilette 125ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!