Gucci Bloom Women Eau de Parfum 100ml - Női Parfüm

Ingyenes házhozszállítással
  • Gucci Bloom Women Eau de Parfum 100ml - Női Parfüm 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119162-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Gucci Bloom Women Eau de Parfum 100ml - Női Parfüm:

A Gucci Bloom virágos illat létrehozása mögött Alessandro Michele olasz parfümtervező áll. A fejillata narancssárga és zöld árnyalatokból készült. A szívillat a jázmin, tubarózsa és a lonc keverékét tartalmazza. A kompozíciót a szantálfa, vanília és írisz gyökér kombinációja zárja.

Az illat 2017-ben került a piacra Alberto Morillas parfümtervező által.

Összetevők:

Fej: narancs, zöld tónusok

Szív: jázmin, tubarózsa, lonc

Alapillat: szantálfa, vanília, íriszgyökér

Gucci Bloom Women Eau de Parfum 100ml - Női Parfüm

Gucci:

Gucci a márkáról Progresszív, innovatív és irányadó - a Gucci márka már csaknem száz éve formálja a divatvilágot. Modern és eklektikus termékei az olasz kézműves művészet csúcsát jelentik, melyek minőségét és részletekre való odafigyelését szinte lehetetlen túlszárnyalni. Minden egy szerény férfival, Guccio Guccival kezdődött, aki 1921-ben bőrfeldolgozó műhelyt alapított. Valószínűleg akkor eszébe sem jutott, hogy pont egy olyan divatlegendának adott nevet, mely egyszer meghódítja a világot. Napjainkban a Gucci márka nem csak a divatbemutatók kifutóin tündököl, de a kollekciója további kiegészítőkkel, valamint kozmetikumokkal és parfümökkel is bővült. Ezek közül minden bizonnyal az egyik legismertebb a Gucci Guilty aromás férfi illat és a romantikus virágos Gucci Bloom női illat. A jelenlegi kreatív igazgató, Alessandro Michele elképzelései alapján a Gucci márka újrafogalmazta a 21. század luxusát és megerősítette a világ egyik legkeresettebb divatházának pozícióját.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Gucci Bloom Women Eau de Parfum 100ml - Női Parfüm termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!