Perfect Nails Körömnyomda Lemez - Halloween

Ingyenes házhozszállítással
  • Perfect Nails Körömnyomda Lemez - Halloween 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#111728-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Perfect Nails Körömnyomda Lemez - Halloween:

Körömnyomda Lemez - Halloween

Csokit vagy csalunk!

Nyomdalemezünkkel elhoztuk a Halloween borzongató és édes mintáit egyszerre. Kapd elő a nyomdalakkjaidat vagy nyomdazseléidet és tedd igazán különlegessé mindenszentek megelőző éjszakáját! Járjon át a borzongás, készíts boszorkányos ügyességgel csontváz, töklámpás vagy macska motívumokat körömnyomda lemezünk segítségével! Egyszerű és látványos körömminták percek alatt. Egy lemez 12 változatos műköröm díszítési lehetőség, hogy mit hozol ki még belőle, csak a képzeleted szabhat határt. Ne csak a kósza lelkek, de a Te fantáziád is szabaduljon el Halloween estéjére!

Körömnyomda Lemez

Csodásan egyszerű megoldásokat kínálunk Neked a gyors és pontos,  de a kreativitásodat is megmozgató körömdíszítések elkészítésére! A nyomdalemezek segítségével szó szerint gyerekjáték a díszítés. 

Minden körömnyomda lemezünk 12 két különböző és 100%-ban hasznos mintát tartalmaz. Használd őket együtt, keverve vagy csak részletekben és bővüld el vendégeid gyors és látványos körömdíszítéssel. Ha szeretnél több nyomdamintát is saját ötleteiddel kiegészíteni, akkor használd 2 az 1-ben nyomdazselé és festőzselé újdonságainkat! Perfect tipp: köttetés mentes köröm nyomdázáshoz alkalmas körömnyomda lakkjainkat szintén beszerezheted!

Használat:

Használat előtt a nyomdalemezről távolítsuk el a védőfóliát, majd acetonnal alaposan tisztítsuk át a felületét. A nyomdafejet gyengéden, acetonmentes körömlakk lemosóval tisztítsuk meg.

  1. A kiválasztott körömnyomda mintára kenjük fel a körömnyomda lakkot vagy a nyomda-és festőzselét. 
  2. A körömnyomda lehúzóval oszlassuk el egységesen a kiválasztott mintán a körömnyomda lakkot vagy nyomdazselét. 
  3. A körömnyomda fejjel dinamikusan, enyhe gördítő mozdulattal vegyük fel a mintát.
  4. A körömnyomda fej segítségével pozícionáljuk a körmön a mintát és gördítő mozdulattal vigyük fel a körömre.
  5. Nyomdazselé esetén a mintát kötessük UV lámpában 2 percig, UV/LED lámpában 1 percig. Körömnyomda lakk esetén várjuk meg, míg a nyomdalakk gyorsan megszárad a levegőn (20 mp). 
  6. A szilikon bőrvédő matrica eltávolítása után a körmöt rugalmas fényzselével (pl.: Extreme Gloss Gel), körömlakk esetén fedőlakkal fedjük.

Perfect Nails Körömnyomda Lemez - Halloween

Perfect Nails:

A Perfect Nails egy műköröm alapanyagokat, illetve körömápolási termékeket kínáló márka.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Perfect Nails Körömnyomda Lemez - Halloween termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!