Perfect Nails Wonder Flakes - Fehér-Rózsaszín

Ingyenes házhozszállítással
  • Perfect Nails Wonder Flakes - Fehér-Rózsaszín 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#111831-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Perfect Nails Wonder Flakes - Fehér-Rózsaszín:

Wonder Flakes - Körömdíszítő pehely - Fehér Rózsaszín

Ragyogó konfettik, csillámló körmök a csodálatos Wonder Flakes nélkül elképzelhetetlenek. A legújabb fehér körömdísztő pelyheink, rózsaszínes csillogásukkal teljesen elbűvölnek. Dörzsöld a felületbe vagy építsd be díszítésként és hozd el a csodát a vendégeidnek is! Lehelet finom, különlegesen csillámló, holografikus fényű díszítő pelyhek felületi és beépített díszítésekhez.

Használata

Műköröm vagy lakkzselé alapon a felületbe dörzsölve vagy beépített díszítésként építő zselébe, porcelánporba, Liquid Stone Gel-be, Glue Gel-be keverve is használhatók, színes francia vég is kialakítható velük.

  • Felületi díszítésként: Készítsük el a tetszőleges egyszínű vagy francia körmöt. Szórjuk a ragadós felületre, végül fedjük fényzselével. 
  • Clear anyagba: (zselé, gél lakk, porcelán, glue gel) keverjük bele a Wonder Flakes körömdíszítő pelyhet, majd vigyük fel a kívánt formában. Alkalmazhatjuk akár teljes felületen is. Ha szükséges vonjuk be, még egy vékony anyaggal, amibe kevertük, ha nem szükséges akkor fedjük fényzselével.
  • AcrylGel tip: Kevés clear acrylgelt oszlassunk el a tip belső felületén, majd nyomkodjuk bele a wonder flakeset és pár másodperdig köttessük meg. Töltsük fel a tipet clear vagy cover acrylgellel, helyezzük a körömre majd köttessük meg.
  • Beépítve: Keverjük a Wonder Flakes körömdíszítő pelyhet clear zselébe vagy porcelánba, alakítsuk ki a teljes körmöt vagy használjuk csak francia véghez. Ha szükséges fedjük még egy réteg anyaggal.

Perfect Nails Wonder Flakes - Fehér-Rózsaszín

Perfect Nails:

A Perfect Nails egy műköröm alapanyagokat, illetve körömápolási termékeket kínáló márka.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Perfect Nails Wonder Flakes - Fehér-Rózsaszín termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!