Pedi Planet Szövet Gél Vágható Lábujj Védő Cső 10CM 1DB

Ingyenes házhozszállítással
  • Pedi Planet Szövet Gél Vágható Lábujj Védő Cső 10CM 1DB 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#116183-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Pedi Planet Szövet Gél Vágható Lábujj Védő Cső 10CM 1DB:

Méretre vágható, testszínű, pamut gyűrű, puha géllel bélelve. Használata megakadályozza, csökkenti a dörzsölés okozta fájdalmat, megnyugtatja az irritált bőrfelületet. Segít bőrkeményedés, tyúkszem, víz-és vérhólyag, kalapácsujj, illetve tyúkszem okozta fájdalmak enyhítésére, megelőzésére is tökéletes.
A csomagban 1 db 10 cm hosszú pamut/gél cső található.
A bőr barát, puha, szilikon géllel bélelt méretre vágható cső tehermentesítő védi az ujjbegyet, a lábujj körmét, szükség szerint az egész lábujjat. Megakadályozza az ujj- és körömsérüléseket. A szilikon lábujjvédő sapka a lábujj közötti tyúkszemek, körömágy, vagy ujjbegy problémák esetén biztosít védelmet. A bőr barát, puha, szilikon vágható tehermentesítő további előnye, hogy minden cipőbe kényelmesen elfér, nem dörzsöli a láb bőrét, a cipőt nem deformálja el, egyedi méretre és formára is vágható. A puha textil és a rugalmas gél, anyagszakító szilárdsága miatt hosszú használatra alkalmas, rugalmassága miatt használat során felveszi a tehermentesítést igénylő terület formáját, viszont használat után megőrzi eredeti alakját. Tökéletesen illeszkedik, használat során nem mozdul el, a bőrt nem dörzsöli ki. Használat után langyos vízzel kell leöblíteni, törlés nélkül kell hagyni, megszáradni, száradás után ismét használható.

Pedi Planet Szövet Gél Vágható Lábujj Védő Cső 10CM 1DB

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Pedi Planet Szövet Gél Vágható Lábujj Védő Cső 10CM 1DB termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!