112915 Saeyang akkus Csiszológép Marathon K38 Crafien mini fehér csiszológép

Ingyenes házhozszállítással
  • 112915 Saeyang akkus Csiszológép Marathon K38 Crafien mini fehér csiszológép 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#115040-112915
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

112915 Saeyang akkus Csiszológép Marathon K38 Crafien mini fehér csiszológép:

A koreai Saeyang cég hordozható marógépe tökéletes megoldás mobil kozmetológiai szolgáltatások nyújtására. A Marathon marógépek gyártóját számos alkalommal díjazták a kivételes teljesítményekért, szépségszalonokba szánt termékeit körömstylistok ajánlják. A közel öt évtizedes tapasztalat garancia arra, hogy a legjobb minőségű terméket kapjuk.

Mostantól a marógéppel végzett munka már nem korlátozódik egy helyre. Ezt a marógépet az ügyfél otthonában, útközben vagy tetszőleges helyen használhatja, és ami a legfontosabb, nem kell az áramforráshoz csatlakoztatnia. A beépített, nagy teljesítményű, 2850 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor 4-8 órás kényelmes munkavégzést tesz lehetővé, a töltés pedig mindössze 3 órát vesz igénybe. Attól sem kell tartania, hogy bekapcsolva hagyva lemerül a router, mert automatikus energiatakarékos üzemmóddal rendelkezik.

A készülék működése meglepően egyszerű. A fordulatszám-szabályozó gomb segítségével hatékonyan szabályozhatja a forgás intenzitását (akár 30 000-ig). A digitális kijelző mutatja a legfontosabb információkat, például a sebességet vagy az akkumulátor töltöttségi szintjét. A készülék könnyű, az egész elfér egy kézitáskában. A fejjel kellemes dolgozni, mert karcsú és rezgései semlegesítettek. A készlet tartalmaz egy lábhajtást, ami mindenképpen hasznos megoldás. Van egy állványa is, amely védi a fejet a szünetben.

112915 Saeyang akkus Csiszológép Marathon K38 Crafien mini fehér csiszológép

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok 112915 Saeyang akkus Csiszológép Marathon K38 Crafien mini fehér termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!