Crystal Nails Aqua Ink Crystal Drops - Chocolate 4ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Crystal Nails Aqua Ink Crystal Drops - Chocolate 4ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#106680-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Crystal Nails Aqua Ink Crystal Drops - Chocolate 4ml:

Egy újfajta, híg állagú díszítő folyadék, mely minden eddiginél gyorsabb, könnyen elsajátítható, egyedi és sokféleképp kombinálható díszítés kialakítását teszi lehetővé. Levegőre köt, nem igényel UV vagy LED lámpát. Az ecsettel könnyedén cseppenthetsz a köröm felületére vagy mintát is rajzolhatsz.

Így használd:

Legjobb alapszín hozzá a fehér, de más pasztell, vagy esetleg „tejesen fedő” szín is jó hozzá (Milky Rose Compact Base Gel). Fontos, hogy a felület karcmentes és egységesen matt legyen. Ajánlott ecsetek: Phantom, Art Design, Aquarell. Segédfolyadékai: Nail Prep, Spray Prep, Acryl Remover, Cleanser.

 

Rétegrend:

Szín, Cool Top Universal Gel, visszamattítása finommattító bufferrel karcmentesre, majd AquaInk Crystal Drops tetszőleges csepegtetése a felületre, majd Cool Top Universal Gel (nem javasoljuk a Cool Top 4 Dark fedőfényt, mert fakulást eredményezhet).

 

A fedő fényzselét kicsit vastagabban, lapos ecsettartással érdemes felvinni, hogy az ecset szálai ne marjanak bele a mintába, illetve minél kevesebb (1-2) ecsethúzással fényzselézzünk.

Crystal Nails Aqua Ink Crystal Drops - Chocolate 4ml

Crystal Nails:

A Crystal Nails alapanyagok óriási választékának köszönhetően munkádat maximálisan vendéged igényeihez, saját stílusodhoz és környezeted változásaihoz igazíthatod. Számtalan típusú zselé és porcelán – több mint 500 féle minőségi színes zselé, közel 300 féle színes porcelán – rengeteg felületi hatás, csillogás, pigmentáltság és eszköz.
Valódi sokféleség, hogy vendéged igazán egyedinek és kivételesnek érezze magát.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Crystal Nails Aqua Ink Crystal Drops - Chocolate 4ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!