Paese Puff Cloud Under Eye Powder

Ingyenes házhozszállítással
  • Paese Puff Cloud Under Eye Powder 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#111068-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Paese Puff Cloud Under Eye Powder:

A Puff Cloud Powder tökéletes a könnyed és ragyogó smink szerelmeseinek. Csak púderezd be az arcod kiválasztott részeit, például a T-zónát, hogy rögzítsd a sminkedet és szatén arcszínt érj el. A szem körüli bőr az arc legérzékenyebb része, amely speciális kezelést igényel. Azok az emberek, akik a szemük alatti sötét karikákkal küzdenek, különféle termékeket használnak a szemük elfedésére. Az ilyen termékek tartósságának meghosszabbítása érdekében érdemes kipróbálni a Puff Cloud Eye Powderünket, amely megőrzi a korábban felvitt kozmetikumot, miközben kisimítja és megvilágítja a területet. A finomra őrölt, selymes állagú púder gyengéden világító részecskéket tartalmaz az egyedülálló, simító hatás érdekében. A Puff Cloud Powder érzékeny bőrre alkalmas.

Paese Puff Cloud Under Eye Powder

Paese:

A Paese egy dekorkozmetikumokat gyártó márka, melyet Olaszországban gyártanak, de lengyel tulajdonú, saját fejlesztésű márka. A termékeik nagy része parabénmentes.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Paese Puff Cloud Under Eye Powder termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!