Syis 141036 Hidro-Tápláló Koktél 500ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Syis 141036 Hidro-Tápláló Koktél 500ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117363-141036
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Syis 141036 Hidro-Tápláló Koktél 500ml:

A hidro-tápláló koktélt olyan eljárásokban használják, mint a hidrogénes tisztítás, kavitációs peeling, oxigéninfúzió és oxiabrázió.

Minden bőrtípushoz ajánlott, azonban leginkább az érett, ráncképződésre hajlamos bőrnek kedvez, mivel tápanyagok forrása vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok találhatóak meg benne.

A Syis hidro-tápláló koktél egyik fő összetevője az oldható (hidrolizált) kollagén. A kollagén az emberi test természetes eleme, de termelése az életkorral egyre csökken. Ennek eredménye a ráncok kialakulása, a bőr elveszíti feszességét és rugalmasságát. Az oldódó kollagén hozzájárul a bőr hidratáltságának javításához, mely ezáltal rugalmasabb és feszesebb lesz. Az oldódó kollagénrészecskék képesek mélyen behatolni a bőrbe és elősegítik, hogy a természetes kollagén ellássa funkcióit.

A Syis hidro-tápláló koktél az oldható kollagén mellett hidratáló és antioxidáns tulajdonságú tengeri moszatból származó kivonatot is tartalmaz. Nemcsak antioxidánsokban, hanem E-, C-vitaminban, fehérjékben, ásványi anyagokban, aminosavakban és poliszacharidokban is gazdag. Valóságos tápláló bomba a bőr számára. Egy igazi kincs az érett bőr számára, harcol a striák és a megereszkedett bőr ellen.

A nem csak érett bőr számára hatékony összetevő, a regeneráló képességgel rendelkező méhpempő. Segíti a sebgyógyulást, lassítja az öregedést, szabályozza a faggyúkiválasztást és így tovább. A fiatalság elixírjének is nevezik.

A Syis hidro-tápláló koktél ananász és gránátalma kivonatokkal is dúsított. Az ananászban található bromelain segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, nyugtat, gyulladáscsökkentő hatású és segíti a regenerációt.

A gránátalma kivonatot magas antioxidáns aktivitás jellemzi. Harcol a duzzanatok és a gyulladások ellen.

Syis 141036 Hidro-Tápláló Koktél 500ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Syis 141036 Hidro-Tápláló Koktél 500ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!