Syis 125596 Tápláló Arcmasszázs Krém 200ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Syis 125596 Tápláló Arcmasszázs Krém 200ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117561-125596
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Syis 125596 Tápláló Arcmasszázs Krém 200ml:

TÁPLÁLÓ ARCMASSZÁZS KRÉM

Minden bőrtípusra tervezve.

Négy értékes olajat tartalmaz - argán-, makadámia-, avokádó- és olívaolajat, amelyek simává és feszessé varázsolják a bőrt. Kiegészítik a bőr lipidrétegét.

A készítményben található E- és C-vitamin antioxidáns hatású és gátolja a bőr öregedési folyamatait. Hialuronsav és panthenol tartalmának köszönhetően a bőr hidratált és táplált a masszázs után.

A masszázskrém kellemes görögdinnye illatú.

Aktív összetevők:

Kaolin

A kaolin gyengéden tisztítja és táplálja a bőrt, frissítő hatással bír. Eltávolítja az elhalt hámsejteket és serkenti a szövetek regenerálódását. Kiváló faggyúkiválasztás szabályozó, hatékonyan védi a bőrt az irritáció hatásaitól, gyorsítja a gyógyulást és nyugtató hatású. Szűkíti a pórusokat, miközben mélyen táplálja, regenerálja és kisimítja a bőrt. Természetes életerőt ad.

Prunus Cerasus kivonat

Cseresznye kivonat. Gazdag A-, B1-, B2-, C-, K-, PP-vitaminban, folsavban, fehérjében, zsírokban, glükózban, fruktózban, szerves savakban és ásványi anyagokban. A kivonat táplálja és nyugtatja az irritált bőrt, regenerálja és hidratálja. Pórusfelszabadító hatása van. Rugalmasabbá teszi az erek falát és késlelteti a bőr öregedési folyamatát.

Avena Sativa kernel kivonat

Az összetevő antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik, erősíti a bőrt és nagyon gyengéd. A zabkivonat puhító és hidratáló hatású, elősegíti a regenerációt és csillapítja az irritációkat, viszketést, ekcémát, leégést. Az összetevő antioxidáns hatású, így megelőzi a ráncokat.

Nátrium-hialuronát

A hialuronsav a szervezetben természetesen előforduló összetevő. Növeli a szövetek rugalmasságát. Serkenti a hám és az irha regenerálódását. Egyedülálló tulajdonsága a magas vízmegkötő és -megtartó képesség. A jól hidratált hám simává, feszessé, rugalmassá válik, és fokozza a hatóanyagok bejutását a bőrbe.

Panthenol

Panthenol, B5 provitamin. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és felgyorsítja az epidermisz regenerációs folyamatait. Sima érzetet ad a bőrnek. Gyógyító, nyugtató és hidratáló tulajdonságokkal rendelkező összetevő. Hasznos a sebek és kisebb bőrsérülések gyógyulásában, valamint a hegek kezelésében.

Argania Spinosa magolaj

Az argánolajat erős bőrfeszesítő hatása különbözteti meg másoktól. Vastagabbá, tömörebbé, rugalmasabbá és rugalmasabbá teszi a bőrt, csökkenti a hegeket és a striákat. Kisimítja a ráncokat, táplálja a bőrt és javítja annak színét.

Persea Gratissima (Avokádó) Olaj

Az avokádóolaj 7 vitamint tartalmaz: A, B, D, E, H, K, PP, nagyon nagy mennyiségű telítetlen zsírsav, aminosav és fehérje. Nyugtató hatású klorofillt és szkvalént is tartalmaz, amelyek gyulladás- és gombaölő tulajdonságokkal rendelkeznek. Erősen hidratálja és megtartja a vizet a bőrben, táplál és antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik.

Használata: Vigye fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra. Végezzen masszázst.

Űrtartalom: 200 ml

Syis 125596 Tápláló Arcmasszázs Krém 200ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Syis 125596 Tápláló Arcmasszázs Krém 200ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!