Syis 124793 Cukros Kézradír 200ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Syis 124793 Cukros Kézradír 200ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117339-124793
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Syis 124793 Cukros Kézradír 200ml:

A kezen lévő bőrkeményedés eltávolítására és intenzív hámlasztására szolgál. Panthenol és len kivonat tartalmának köszönhetően a bőr regenerálódik, hidratált és kisimult lesz. A zabkivonat antiallergén és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, a búzakivonat pedig hidrolipid gátat hoz létre és védi a bőrt a káros környezeti tényezőkkel szemben.

Panthenol

A panthenol, azaz a B5 provitamin gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, felgyorsítja az epidermisz regenerációs folyamatait. Gyógyító, nyugtató és hidratáló hatású összetevő.

Linum Usitatissimum mag kivonat

A len/lenmag kivonat erős hidratáló és nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik. A vászonkivonat tökéletesen kisimítja és puhítja a bőrt.

Avena Sativa kernel kivonat

A zabkivonat antiallergén hatású, erősíti a bőrt. Lágyító és hidratáló hatása van, elősegíti a regenerációt és csillapítja az irritációkat, viszketést, ekcémát, pattanásokat és leégést. Az összetevő antioxidáns hatású, így megelőzi a ráncokat és a feszesség elvesztését.

Triticum Vulgare korpa kivonat

A búzakivonat védi a bőrt a káros környezeti tényezőkkel szemben. Jó állapotban tartja a bőrt. Hidrolipid gátat hoz létre a bőrön. Glükóz formájában energiát biztosít a bőrsejtek számára. A biofenolok felelősek az antioxidáns hatásért, míg az arabinoxilán gátolja a bőr öregedési folyamatát, emellett hidratálja és rugalmasabbá teszi.

Hidrolizált zab

A hidrolizált zabfehérjék segítenek megtartani a vizet az epidermiszben, így a bőr hidratálttá és simává válik. A bennük található béta-glükán serkenti a szövetek megújulását és fokozza a kollagéntermelést.

Kiszerelés: 200 ml

Syis 124793 Cukros Kézradír 200ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Syis 124793 Cukros Kézradír 200ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!