Syis 124081 Erősen Hidratáló Kézmaszk 500ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Syis 124081 Erősen Hidratáló Kézmaszk 500ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117338-124081
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Syis 124081 Erősen Hidratáló Kézmaszk 500ml:

Nagyon száraz és repedezett kézre ajánlott. 10%-os karbamid és napraforgóolaj tartalmának köszönhetően nagyon jól puhítja a kézbőrt. A hialuronsav és a shea vaj erősítő, hidratáló és kisimító hatású. A ricinusolaj és az olívaolaj gyulladáscsökkentő és nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik. A maszk felvitele után a bőr sima, nagyon jól táplált és hidratált lesz.

Karbamid

A karbamid felgyorsítja a bőr regenerálódását, hidratál, megkönnyíti a keratin vízmegkötődését és puhítja a hámréteget. Hámlaszt és növeli a stratum corneum áteresztőképességét, ennek köszönhetően elősegíti a hatóanyagok bejutását. A karbamidnak antibakteriális hatása is van. Simává és feszessé varázsolja a bőrt, sejtszinten fejti ki hatását, ezért ilyen jó eredményeket ad.

Helianthus Annuus Seed Oil

Napraforgóolaj, az egyik legjótékonyabb olaj a bőr számára. A napraforgómag telítetlen zsírsavakat, fehérjét, fitoszterolokat, rostot, arginint, A-, E-, PP- és B-vitamint, valamint káliumot, cinket, vasat, foszfort és kalciumot tartalmaz. Linolsavat, viaszokat, foszfolipideket és karotint tartalmaz. Az olaj tökéletesen puhítja és kisimítja a bőrt. Gyulladáscsökkentő és radikális hatású. Egyike azon kevés növényi olajoknak, amelyek nem okoznak mitesszereket.

Butyrospermum Parkii (Shea) vaj

A shea vaj ápoló hatású. Simává és puhává varázsolja a bőrt. A shea vajban található anyagok felgyorsítják a sebek, irritációk és gyulladások gyógyulását.

Nátrium-hialuronát

A hialuronsav a szervezetben természetesen előforduló összetevő. Növeli a szövetek rugalmasságát (epidermisz, kollagén és elasztin rostok). Serkenti a hám és az irha regenerálódását. A hialuronsav mennyiségének csökkenése a bőr kiszáradásának és ráncosodásának egyik oka. Egyedülálló tulajdonsága a nagy vízmegkötő és -visszatartó képesség. A jól hidratált hám simává, feszessé, rugalmassá válik, és fokozza a hatóanyagok bejutását a bőrbe.

Ricinus Communis magolaj

A ricinusolaj gyulladás-, gomba-, vírus- és baktériumölő tulajdonságokkal rendelkezik. Tökéletesen hidratálja a bőrt és támogatja annak védő funkcióit. Hasznos a faggyúkiválasztási zavarok, azaz a bőr faggyújának kezelésében.

Olea Europaea

Az olívaolaj tökéletesen táplálja, hidratálja és regenerálja a bőrt, késlelteti az öregedés jeleit, kisimítja a meglévő ráncokat. Kedvezően véd a külső tényezőkkel szemben, pótolja az esetleges lipidhiányokat. Hatása alatt a bőr simává, puhává és felfrissültté válik. A benne található vitaminok könnyen behatolnak a bőr mélyébe. Az olívaolajban található viszonylag nagy adag F-vitamin megvédi a bőrt a túlzott nedvességvesztéstől. 

Melissa officinalis kivonat

Citromfű kivonat - illatosító és baktériumölő, vírus- és gombaölő komponens, tonizáló, szabályozó, tisztító és frissítő hatású. Csillapítja az irritációkat és szabályozza a faggyúmirigyek munkáját, relaxáló és antioxidáns hatású, erősíti a bőr védekező rendszerét.

Urtica Dioica kivonat

A csalánkivonat zsíros, pattanásos és irritált bőrre készült készítményekben található.

Althaea Officinalis kivonat

A mályvacukor kivonat puhítja és kisimítja a bőrt, gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, védi a bőrt a környezet káros hatásaitól és regenerálja, csillapítja az irritációkat

Persea Gratissima (Avokádó) Olaj

Az avokádóolaj 7 vitamint tartalmaz: A, B, D, E, H, K, PP, nagyon nagy mennyiségű telítetlen zsírsav, aminosav és fehérje. Nyugtató hatású klorofillt és szkvalént is tartalmaz, gyulladás- és gombaellenes tulajdonságokkal. Erősen hidratálja és megtartja a vizet a bőrben, táplál és antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik.

Tokoferil-acetát

Antioxidáns hatású E-vitamin, gátolja a bőr öregedési folyamatait és a szabad gyökök lipidoxidációját az epidermiszben és a dermiszben. Újraépíti a természetes epidermális gátat és hatékonyan megelőzi az irritációt. Megelőzi a gyulladást, erősíti az erek falát és javítja a bőr vérkeringését.

Panthenol

Panthenol, B5 pro-vitamin. A B-vitamin a bőr és a haj minden élő sejtjében megtalálható. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, felgyorsítja az epidermisz regenerációs folyamatait. Sima érzetet ad a bőrnek. Gyógyító, nyugtató és hidratáló hatású összetevő. Könnyen behatol mélyen a bőrbe, csökkenti a hámrétegen keresztüli vízveszteséget és hatékonyan hidratálja a bőrt, puhává és rugalmassá teszi. Hasznos a sebek és kisebb bőrsérülések gyógyításában, valamint a hegek kezelésében.

Allantoin

Allantoin - karbamid származék, erős hidratáló, nyugtató és gyulladáscsökkentő hatással. Lágyítja és kisimítja a hámréteget, véd a káros külső tényezőktől, gyorsítja a sebgyógyulást.

Kiszerelés: 500 ml

Syis 124081 Erősen Hidratáló Kézmaszk 500ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Syis 124081 Erősen Hidratáló Kézmaszk 500ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!