Syis 114675 Enzimes Peeling 200ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Syis 114675 Enzimes Peeling 200ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117557-114675
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Syis 114675 Enzimes Peeling 200ml:

Minden bőrtípusra, beleértve az érrendszeri és érzékeny bőrt is.

Az AHA savakat és a mechanikai hámlást nem toleráló bőrre használható.

A peeling feloldja a stratum corneumot, megtisztítja a bőrfelületet, serkenti a bőrsejtek megújulási folyamatait, csillapítja a gyulladásokat, puhítja és hidratálja a bőrt, felkészíti a bőrt a hatóanyagok felszívására. A vitamin tartalmának köszönhetően C és E az arcszín ragyogóbbá válik és felfrissül.

Hatóanyagok:

Kaolin

A kaolin gyengéden tisztítja, táplálja és frissíti a bőrt. Eltávolítja az elhalt hámsejteket és serkenti a szövetek regenerálódását. Szűkíti a pórusokat, miközben mélyen táplálja, regenerálja és kisimítja a bőrt.

Cocos Nucifera Olaj

A finomítatlan kókuszolaj intenzíven hidratál, puhít és kisimít, javítja a bőr rugalmasságát és rugalmasságát.

Butyrospermum Parkii (Shea) vaj

A shea vaj erős olajozó és hidratáló hatású. Gyorsítja a sebek, irritációk és gyulladások gyógyulását.

Aloe Barbadensis levél kivonat

Az aloe kivonat erős antioxidáns, gazdag A-, C- és E-vitaminban, ásványi anyagokban, például krómban, magnéziumban, káliumban, kalciumban, valamint enzimekben és poliszacharidokban, amelyek felgyorsítják a kollagéntermelést. Az aloe baktériumölő, gombaölő, gyulladáscsökkentő és nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik. Hidratáló és tisztító tulajdonságokkal rendelkezik.

Ananász Sativus gyümölcskivonat

Az ananászkivonat bromelain enzimet tartalmaz, amely lebontja a fehérjéket. Külsőleg alkalmazva a bromelain gyengéden hámlasztja az elhalt hámsejteket, nyugtató hatású, segíti az irritált bőr regenerálódását. Gyulladáscsökkentő és duzzanat megszüntető tulajdonságokkal rendelkezik.

Pyrus Malus (Alma) Gyümölcs kivonat

Az almamagolaj elsősorban kisimítja a bőrt, csökkenti a ráncokat és hidratáló hatású. Erősíti a kollagén rostokat és gyengéden halványítja az elszíneződéseket.

Passiflora Edulis gyümölcs kivonat

A maracuja kivonat puhító, kondicionáló és hidratáló hatású. Kiváló antioxidáns, serkenti a sejtregenerációt, szabályozza a TEWL-t (transzepidermális vízvesztés).

Carica Papaya Fruit Extract

A papaya kivonat hidratáló, fényesítő és nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik. Gyengéden hámlasztja az elhalt bőrt és értékes vitaminokat tartalmaz. A és E, gazdag antioxidáns forrás.

Tejsav

Hidratáló tulajdonságokkal rendelkező tejsav. Képes behatolni az epidermisz stratum corneumába. Lágyítja a stratum corneumot és hámlasztja a bőrkeményedést.

Használata:

Vigyen fel egy kis mennyiséget a termékből az arc, a nyak és a dekoltázs nedves bőrére, majd végezzen néhány percig tartó gyengéd masszázst. Hagyja a terméket körülbelül 10-15 percig, majd alaposan mossa le a bőrt langyos vízzel. Ismételje meg a kezelést hetente 1-2 alkalommal.

Űrtartalom: 200 ml

Syis 114675 Enzimes Peeling 200ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Syis 114675 Enzimes Peeling 200ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!