Syis 110965 Vitamin Ampullák 10x3ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Syis 110965 Vitamin Ampullák 10x3ml 0
  • Syis 110965 Vitamin Ampullák 10x3ml 1
  • Syis 110965 Vitamin Ampullák 10x3ml 2
  • Syis 110965 Vitamin Ampullák 10x3ml 3
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117326-110965
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Syis 110965 Vitamin Ampullák 10x3ml:

Syis vitamin ampullák

Otthoni környezetben az arc, a nyak és a dekoltázs alaposan megtisztított bőrére kell felvinni, ideális esetben este. Az ampulla tartalmát egyszerűen vigye fel ujjaival a bőrre. Alternatív megoldás a dermaroller használata. A professzionális bőrápolásban az ampullákat a szonoforézisben (ultrahangos bőrkezelés), a tű nélküli mezoterápiában alkalmazzák, amely az ampullák hatóanyagait a bőr mélyebb rétegeibe juttatja.

A száraz, zsíros, normál, kombinált és érzékeny bőrnek napi szintű ápolásra van szüksége az élelmiszerekből nyert vitaminok formájában, de a megfelelő kozmetikumok által is. A Syis vitaminos ampullák tápláló és regeneráló tulajdonságokkal rendelkeznek. A bőrt egészségessé, üdévé, feszessé és rugalmassá teszik.

A Syis vitaminampullák egyik fő összetevője a hialuronsav. Természetes módon jelen van az emberi szervezetben, de ahogy öregszünk, vagy különböző tényezők miatt hiány keletkezik a szervezetben. Ennek következtében a bőr kiszárad, és hajlamosabb lesz a ráncosodásra.

A panthenol gyulladáscsökkentő, antibakteriális és regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik. Gyógyít, nyugtat és hidratál.

A B3-vitamin a B-vitaminok egyike. Fontos a kollagénszintézishez, a csökkenti a ráncokat, valamint rugalmasságot ad a bőrnek. Végül, de nem utolsósorban az egyik olyan antioxidáns, amely megvédi a sejteket az oxidatív stressztől és ezáltal a korai öregedéstől.

A mangó kivonat hidratálja és védi a bőrt. Az acerola kivonat számos fontos vitaminnal, például béta-karotinnal, B-vitaminokkal, C-vitaminnal és antioxidánsokkal látja el. Kiváló ránctalanító, hidratál, javítja a bőr tónusát és serkenti a kollagéntermelést.

A tejsav elsősorban hidratálja a bőrt, a troxerutin pedig a rutinból származó flavonoid. A troxerutin erős antioxidáns, csökkenti a duzzanatot és megszünteti a bőrpírt.

Syis 110965 Vitamin Ampullák 10x3ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Syis 110965 Vitamin Ampullák 10x3ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!