Syis 109464 Lifting Ampullák Kígyóméreg Kivonattal 10x3ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Syis 109464 Lifting Ampullák Kígyóméreg Kivonattal 10x3ml 0
  • Syis 109464 Lifting Ampullák Kígyóméreg Kivonattal 10x3ml 1
  • Syis 109464 Lifting Ampullák Kígyóméreg Kivonattal 10x3ml 2
  • Syis 109464 Lifting Ampullák Kígyóméreg Kivonattal 10x3ml 3
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117324-109464
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Syis 109464 Lifting Ampullák Kígyóméreg Kivonattal 10x3ml:

A kígyóméreg kivonatot tartalmazó, arcfeszesítő Syis lifting ampullákat szépségszalonokban használják dermaroller kezelésekhez, szonoforézishez, ultrahanghoz, infúzióhoz és mezoterápiához.

Természetesen az otthon kényelmében is alkalmazhatók, a bőrt azonban mindig alaposan meg kell tisztítani mielőtt felvinné az arcra, nyakra és dekoltázsra.

Az érett bőr rendszeres és következetes ápolást igényel. Ha azt szeretné, hogy bőre egészséges, szép és fiatalos legyen, az arcfeszesítés nélkülözhetetlen. A Syis lifting ampullák kígyóméreg kivonattal remek választás. A kezelés befejezése után a ráncok csökkennek, az érett bőr táplált és kisimult lesz. Az arcbőr feszesebb és rugalmasabb.

A ránctalanító ampullák egyik leghatékonyabb összetevője a Tropidolaemus wagleri vipera mérgéből származóhoz hasonló szintetikus fehérje (dipeptid-diaminobutyroil-benzilamid-diacetát). Úgy fejti ki hatását, hogy ellazítja a feszült arcizmokat, megszünteti a ráncok láthatóságát és csökkenti az újak megjelenését.

A kígyóméreg kivonatot tartalmazó Syis lifting ampullák azonban más fontos anyagokat is tartalmaznak, mint például az Enteromorpha Compressa zöld algából származó kivonat. Jelentősége abban rejlik, hogy magas antioxidáns aktivitással rendelkezik, ezáltal védi a bőrsejteket a szabad gyökök okozta károsodástól és a korai öregedéstől.

A kivonat B vitaminokat is tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges és szép bőrhöz. Ezenkívül ez a zöld alga E- és C-vitamint, valamint béta-karotint tartalmaz, amelyek mindegyike fontos antioxidáns, továbbá a C-vitamin a kollagén képződését is támogatja.

A hidrolizált selyem kiválóan javítja a bőr rugalmasságát és hozzájárul annak hidratálásához. A B3-vitamin támogatja a kollagénszintézist és a vérkeringést. Részt vesz a finom ráncok csökkentésében. Erőteljes antioxidáns, amely megvédi a bőrsejteket a szabad gyökök káros hatásaitól. Jelentős abban is, hogy fokozza a zsírsavak és a koleszterin szintézisét, ezáltal fokozva a bőr hidratáltságát és tápláltságát.

Syis 109464 Lifting Ampullák Kígyóméreg Kivonattal 10x3ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Syis 109464 Lifting Ampullák Kígyóméreg Kivonattal 10x3ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!