Syis 109050 Podo Line Lábzselé Vadgesztenye Kivonattal 500ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Syis 109050 Podo Line Lábzselé Vadgesztenye Kivonattal 500ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117358-109050
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Syis 109050 Podo Line Lábzselé Vadgesztenye Kivonattal 500ml:

Lábbőr ápolására tervezték. Különösen ajánlott duzzanat és ödéma esetén, megakadályozza azok kialakulását és erősíti az erek falát. Mentol tartalmának köszönhetően hűsítő és nyugtató hatású. Az árnika, vadgesztenye és zsálya kivonat gyulladáscsökkentő és nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik.

Hatóanyagok:

Arnica Chamissonis Flower Extract

Az árnika kivonat felgyorsítja a bőr regenerálódását. Javítja a mikrokeringést. Az árnika kivonat csökkenti a bőrpírt, nyugtatja és csillapítja az irritációt. Duzzanat- és gyulladáscsökkentő hatása is van. Javítja a száraz bőr hidratáltságát, csökkenti a hámlást és visszaadja a rugalmasságát.

Mentol

A mentol hűsítő, duzzanatcsökkentő, viszketésgátló, érzéstelenítő, valamint fertőtlenítő és frissítő hatású. Javítja a bőr vérellátását.

Aesculus Hippocastanum Seed Extract

A gesztenye kivonat flavonoidokat, escint, kumarinvegyületeket és tanninokat tartalmaz, amelyek lezárják a kapillárisok falát, csökkentik azok törékenységét és helyreállítják rugalmasságukat. Javítja a bőr vérkeringését és megszünteti a duzzanatot. A kivonatban található bioflavonoidok gátolják a bőrben a hialuronsav lebomlását, ami felgyorsítja annak öregedését. Ezenkívül a kivonat viszketés- és ödémacsökkentő hatással is rendelkezik. Ez is egy természetes fényvédő, amely elnyeli az UVB sugárzást.

Salvia Officinalis kivonat

A zsálya gyógynövényéből nyert kivonat. Tartalmazza pl. tanninok, szaponinok, triterpének, flavonoidok, szerves savak. Összehúzó, gyulladáscsökkentő és bakteriosztatikus tulajdonságokkal rendelkezik. A biológiailag aktív vegyületek sokfélesége miatt izzadásgátló hatása is van. Erősíti az erek falát.

Kiszerelés: 500 ml

Syis 109050 Podo Line Lábzselé Vadgesztenye Kivonattal 500ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Syis 109050 Podo Line Lábzselé Vadgesztenye Kivonattal 500ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!