Syis 108359 Podo Line Lábkrém Kakukkfűvel És Zsályával 500ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Syis 108359 Podo Line Lábkrém Kakukkfűvel És Zsályával 500ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117560-108359
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Syis 108359 Podo Line Lábkrém Kakukkfűvel És Zsályával 500ml:

Kisimítást és táplálást igénylő bőrápolásra tervezve. Megakadályozza a berepedezett sarkakat és hatékonyan regenerálja a száraz bőrt. Mentol tartalmának köszönhetően felfrissíti és hűsíti a fáradt lábakat. A krém kakukkfű és zsálya kivonatokat is tartalmaz, amelyek fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és erősítő tulajdonságokkal rendelkeznek. Az argán olaj és a shea vaj megfelelően hidratál és táplál.

Hatóanyagok:

Karbamid

A karbamid felgyorsítja a bőr regenerálódását, hidratáló hatású, elősegíti a keratin vízmegkötését és puhítja a hámréteget. Hámlasztja és növeli a stratum corneum áteresztőképességét, ami megkönnyíti a hatóanyagok bejutását.A karbamid antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik. Simává és feszessé varázsolja a bőrt.

Butyrospermum Parkii Butter

A shea vaj kiváló ápoló tulajdonságokkal rendelkezik és hidratál. Simává és puhává varázsolja a bőrt. A shea vajban található anyagok felgyorsítják a sebek, irritációk és gyulladások gyógyulását.

Salvia Officinalis kivonat

Gyógynövény zsályából nyert kivonat. Tartalmazza többek között: tanninok, szaponinok, triterpének, flavonoidok, szerves savak. Összehúzó, gyulladáscsökkentő és bakteriosztatikus tulajdonságokkal rendelkezik. A biológiailag aktív vegyületek sokfélesége miatt izzadásgátló tulajdonságokkal is rendelkezik. Erősíti az erek falát.

Mentol

A mentol hűsítő, duzzanatcsökkentő, viszketésgátló, érzéstelenítő, valamint fertőtlenítő és frissítő hatású. Javítja a vérkeringést a bőrben.

Argania Spinosa Kernel Oil

Az argánolaj erősíti a hajat, a körmöket és a bőrt, erőteljesen regenerál, csillapítja az aknés tüneteket, hidratál és véd a nap és a szél hatásai ellen. E-vitaminban és telítetlen zsírsavakban gazdag, simító, fertőtlenítő és védő tulajdonságokkal rendelkezik.

Thymus Vulgaris

A kakukkfű illóolajat, tanninokat és fenolos savakat tartalmaz. Nyugtató, bakteriosztatikus, gyulladáscsökkentő és összehúzó tulajdonságokkal rendelkezik.

Kiszerelés: 500 g

Syis 108359 Podo Line Lábkrém Kakukkfűvel És Zsályával 500ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Syis 108359 Podo Line Lábkrém Kakukkfűvel És Zsályával 500ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!