Syis 108357 Podo Line Cukorhámlasztó Lábra 500g

Ingyenes házhozszállítással
  • Syis 108357 Podo Line Cukorhámlasztó Lábra 500g 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117558-108357
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Syis 108357 Podo Line Cukorhámlasztó Lábra 500g:

Intenzív hámlasztására szolgál.

Karbamid tartalmának köszönhetően felkészíti a bőrt, hogy a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe szívja fel.

A kozmetikum szójababolajat, méhviaszt, sheavajat, keserűnarancsvirág-kivonatot és E-vitamint is tartalmaz. Ezeknek az összetevőknek köszönhetően a lábak bársonyosan sima, hidratált, jobban vérellátású és jól felkészült a további ápolási kezelésekre.

Aktív összetevők:

Glycine Soja Oil - Az esszenciális zsírsavakban gazdag szójabab olaj erős hidratáló hatással bír, erősíti a felhám hidrolipid gátját. A szabad gyökök ellen védő E-vitamint, valamint szterolokat és flavonoidokat tartalmaz. Serkenti a kollagén és elasztin termelődését, javítja a bőr sűrűségét. Szűkíti a pórusokat és támogatja az aknés elváltozások kezelését a faggyúkiválasztás szabályozásával. Pozitív hatással van az erek működésére és a bőrsejtek oxigénellátására.

A Cera Alba méhviasz filmréteget hoz létre a bőrfelületen, amely megakadályozza a túlzott vízveszteséget. Ennek köszönhetően a bőr jól hidratált és sima.

Karbamid - A karbamid felgyorsítja a bőr regenerálódását, hidratáló hatású, elősegíti a keratin vízmegkötését és puhítja a hámréteget. Hámlasztja és növeli a stratum corneum áteresztőképességét, ami megkönnyíti a hatóanyagok bejutását.

Tocopheryl Acetate - E-vitamin antioxidáns hatással, gátolja a bőr öregedési folyamatait és a lipidek radikális oxidációját az epidermiszben és a dermiszben. Megelőzi a gyulladást, erősíti az erek falát és javítja a bőr vérellátását.

Butyrospermum Parkii Butter - A shea vaj erős olajozó és hidratáló hatású. Gyorsítja a sebek, irritációk és gyulladások gyógyulását.

Syis 108357 Podo Line Cukorhámlasztó Lábra 500g

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Syis 108357 Podo Line Cukorhámlasztó Lábra 500g termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!