Syis 104807 Világosító C-Vitamin Ampulla 15ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Syis 104807 Világosító C-Vitamin Ampulla 15ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117353-104807
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Syis 104807 Világosító C-Vitamin Ampulla 15ml:

Syis világosító C-vitamin ampulla

A hidratáló és ápoló ampulla gazdag természetes olajokban, például napraforgó-, szójabab- és mandulaolajban. Az ampulla erősíti az érfalakat és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik. C- és E-vitamin tartalmának köszönhetően simító hatású és javítja a bőr rugalmasságát.

Aktív hatóanyagok:

A napraforgóolaj puhít és kisimít, gyulladáscsökkentőként működik. Magas E-vitamin tartalmának köszönhetően gyógyító és regeneráló hatással van a bőrre.

A szójaolaj esszenciális zsírsavakban gazdag, regenerálja és puhítja a bőrt. Serkenti a kollagén és elasztin termelését, helyreállítja a bőr sűrűségét. A szójaolaj erősíti a bőr védekezőképességét, alkalmas ekcéma és akné kezelésére.

A C-vitamin származéka erős antioxidáns, harcol a szabad gyökök és a napsugárzás okozta negatív hatások ellen. Világosítja a napozás utáni pigmentációs elváltozásokat és gátolja a melanin, a bőrpigment termeléséért felelős enzim termelődését. Gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású, felgyorsítja a bőr gyógyulását. Csökkenti a bőrpírt és erősíti az érfalakat. Felgyorsítja a bőr regenerálódását és segít csökkenteni a szem alatti karikákat.

A mandulaolaj regenerálja és puhítja a bőrt. A-, E-, F-vitamint és olyan fontos ásványi anyagokat tartalmaz, mint a kálium, kalcium és magnézium.

Az E-vitamin antioxidáns hatású és semlegesíti a sejteket károsító szabad gyököket. Megvédi a sejteket és a szöveteket a külső káros hatásoktól. Véd a gyulladásoktól, erősíti az érfalakat és javítja a bőr vérkeringését.

Használata:

A Syis világosító C-vitamin ampulla alkalmazható szonoforézises, ultrahangos, tű nélküli mezoterápiás és dermarollerrel történő kezelések során.

Az ampulla otthoni használatra és professzionális szépségszalonokban történő kezelések végzésére is alkalmas. Az arc, nyak és dekoltázs megtisztított bőrére kell felvinni. Kizárólag külső használatra készült. Ideális klasszikus masszázshoz.

Syis 104807 Világosító C-Vitamin Ampulla 15ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Syis 104807 Világosító C-Vitamin Ampulla 15ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!