Syis 103483 Gyümölcsös Peeling Korunddal 200ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Syis 103483 Gyümölcsös Peeling Korunddal 200ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117351-103483
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Syis 103483 Gyümölcsös Peeling Korunddal 200ml:

Syis gyümölcsös peeling korunddal

A gyümölcskivonatokat tartalmazó peeling kincs minden bőrtípus számára, beleértve az érzékeny bőrt is. Fő feladata az elhalt hámsejtek eltávolítása, a bőr tökéletes tisztítása, oxigénnel való ellátása és a sejtmegújulás felgyorsítása. A gyümölcskivonatok olyan antioxidánsokban gazdagok, mint például a lutein, amely feszesebbé és rugalmasabbá teszi a bőrt. A kristályos arany ragyogást kölcsönöz a fáradt bőrnek.

Fő hatóanyagok:

Az egyik fő összetevő a C-vitaminban gazdag málnakivonat, amely felgyorsítja a gyógyulást és segíti a bőr regenerálódását.

Az eperkivonat kiváló a bőr megújítására. Különösen a problémás bőrön fejti ki jótékony hatását, mert összehúzza a kitágult pórusokat, világosít, antibakteriális hatású, valamint megelőzi a pattanások kialakulását.

A kivi kivonat számos tápanyag tárháza, megakadályozza a bőr repedezését, kiváló hidratálást biztosít és lassítja az öregedést.

Az almakivonatban található pektin védi a bőrt a kiszáradástól és AHA-sav tartalmának köszönhetően gyulladáscsökkentő hatású.

Az őszibarack kivonat béta-karotinban gazdag. Ez az antioxidáns amellett, hogy védi a bőrt, erősíti és gyönyörű árnyalatot kölcsönöz neki.

A papaya kivonat a bőr hidratálásának eszköze, eltávolítja az elhalt hámsejteket, nyugtatja a napsütéstől irritált bőrt. Olyan erőteljes antioxidánsokat tartalmaz, mint az A-provitamin és az E-vitamin.

A Syis gyümölcsös peeling uborkakivonat tartalmának köszönhetően a duzzanatokat is csökkenti.

Használat:

A Syis korundot tartalmazó gyümölcsös peeling használata egyszerű, gyors és kényelmes. Vigyen fel kis mennyiségű peelinget az arc, a nyak és a dekoltázs megnedvesített bőrére, majd körkörös mozdulatokkal masszírozza néhány percig. Ezután langyos vízzel öblítse le a bőrt, majd kenje be krémmel vagy szérummal. A kezelést hetente egyszer-kétszer célszerű elvégezni.

Syis 103483 Gyümölcsös Peeling Korunddal 200ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Syis 103483 Gyümölcsös Peeling Korunddal 200ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!