Syis 101949 Cellulit Elleni Kakaóvaj 500ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Syis 101949 Cellulit Elleni Kakaóvaj 500ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117565-101949
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Syis 101949 Cellulit Elleni Kakaóvaj 500ml:

Testápolásra tervezve.

Erősen hidratáló, feszesítő és rugalmasító hatású kakaóvaj a Liporedux komplexszel L-karnitinnel.

Kávébabból nyert értékes kivonattal és koffeinnel dúsítva serkenti a mikrokeringést, méregtelenítő és cellulitellenes hatással bír. A kozmetikumban található panthenol (B5 provitamin) felgyorsítja a hám regenerációs folyamatait és kisimítja azt.

Hatóanyagok:

Coffea Arabica Bean Extract

Az Arabica kávé kivonat koffeintartalmának köszönhetően nagyon jól megtisztítja a bőrt a méreganyagoktól, javítja a vérkeringést és oxigénnel látja el. Megakadályozza a rugalmasság elvesztését. Semlegesíti a szabad gyököket. A bőrt simábbá, feszesebbé teszi és lassítja az öregedési folyamatokat.

Koffein

A koffein a cellulit elleni küzdelem legismertebb hatóanyaga. Jótékony hatással van a megereszkedett és feszes bőrre. Serkenti a keringést, megelőzi a duzzanatot és karcsúsító hatású.

Karnitin izomerizált linoleát

Liporedux komplex L-karnitinnel és a linolsav konjugált formájával (CLA) csökkenti a zsírsejtek méretét és beindítja a zsírégetési folyamatot, ami közvetlenül hozzájárul a narancsbőr csökkenéséhez. A mikrokeringés serkentésével felgyorsítja az anyagcserét, valamint a cukrok és zsírok elégetését. Eltávolítja a toxinokat és a felesleges vizet, amelyek duzzanatot okoznak.

Panthenol

Panthenol, B5 provitamin. Gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és felgyorsítja az epidermisz regenerációs folyamatait. Sima érzetet ad a bőrnek. Gyógyító, nyugtató és hidratáló tulajdonságokkal rendelkező összetevő. Könnyen behatol a bőrbe, csökkenti a hámrétegen keresztüli vízveszteséget és hatékonyan hidratálja a bőrt, puhává és rugalmassá teszi. Hasznos a sebek és kisebb bőrsérülések gyógyulásában, valamint a hegek kezelésében.

Theobroma Cacao (Kakaó) Magvaj

A kakaóvaj különösen gazdag telített zsírsavakban és telítetlen olajsavban - Omega-9. Magas polifenol-, azaz antioxidáns-tartalom jellemzi, amelyek harcolnak a szabad gyökök ellen. Támogatja a kollagén termelődését, rugalmassá teszi és hidratál.

Űrtartalom: 500 ml

Syis 101949 Cellulit Elleni Kakaóvaj 500ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Syis 101949 Cellulit Elleni Kakaóvaj 500ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!