Syis 101843 Erősítő És Nyugtató Ampullák Hajszálerekre 10x3ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Syis 101843 Erősítő És Nyugtató Ampullák Hajszálerekre 10x3ml 0
  • Syis 101843 Erősítő És Nyugtató Ampullák Hajszálerekre 10x3ml 1
  • Syis 101843 Erősítő És Nyugtató Ampullák Hajszálerekre 10x3ml 2
  • Syis 101843 Erősítő És Nyugtató Ampullák Hajszálerekre 10x3ml 3
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117342-101843
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Syis 101843 Erősítő És Nyugtató Ampullák Hajszálerekre 10x3ml:

C- és B3-vitamin, valamint troxerutin tartalmának köszönhetően rendkívüli simító és erősítő hatásúak. Javítják az érfalak rugalmasságát és ellenálló képességét, felgyorsítják a regenerációs folyamatokat, erősítik és újjáépítik a bőr sérült hidrolipid rétegét.

Hatóanyagok:

A niacinamid PP/B3 vitamin javítja a bőr vérkeringését, serkenti a kollagén szintézisét, csökkenti a finom ráncokat, rugalmasabbá teszi az UV sugárzás által károsodott bőrt. Erős antioxidáns, gátolja az öregedés folyamatát. A niacinamid újjáépíti a természetes védőgátat azáltal, hogy fokozza a ceramidok, zsírsavak és koleszterin szintézisét az intercelluláris térben, fokozza a hidratációt és táplálja a bőrt. Csökkenti az elszíneződést, pattanásgátló hatású.

C-vitamin

A C-vitamin egy erős antioxidáns, amely felveszi a harcot a szabad gyökök ellen és támogatja a fényvédelmet. Serkenti a kollagén szintézist, élénkíti a nap okozta pigmentváltozásokat. Gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású, gyorsítja a bőr gyógyulását. Csökkenti a bőrpírt és erősíti az erek falát. Felgyorsítja a bőr regenerálódását és segít csökkenteni a szem alatti sötét karikákat.

Troxerutin - bioflavonoid; csökkenti a törékenységet és erősíti az ereket, megóvja őket a túlzott törékenységtől és repedéstől.

Tejsav

Hidratáló tulajdonságokkal rendelkező tejsav. Legyen képes áthatolni a stratum corneumon. Lágyítja a stratum corneumot és hámlasztja a keratinizált hámréteget.

Nátrium-hialuronát

A hialuronsav a szervezetben természetesen előforduló összetevő. Növeli a szövetek rugalmasságát (epidermisz, kollagén és elasztin rostok). Serkenti a hám és az irha regenerálódását. A hialuronsav mennyiségének csökkenése a bőr kiszáradásának és ráncosodásának egyik oka. Egyedülálló tulajdonsága a nagy vízmegkötő és -visszatartó képesség. A jól hidratált hám simává, feszessé, rugalmassá válik, és fokozza a hatóanyagok bejutását a bőrbe.

Használata:

Az ampullák dermarollerrel végzett kezelésekhez, szonoforézishez, ultrahanghoz, infúzióhoz, tű nélküli és mikrotűs mezoterápiához, valamint otthoni ápolás során külsőleg bőrön történő használatra szolgálnak. Vigye fel a megtisztított arcra, nyakra és dekoltázsra.

Syis 101843 Erősítő És Nyugtató Ampullák Hajszálerekre 10x3ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Syis 101843 Erősítő És Nyugtató Ampullák Hajszálerekre 10x3ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!