Syis 101615 Cellulit Elleni Cukorhámlasztás Koffeinnel 500g

Ingyenes házhozszállítással
  • Syis 101615 Cellulit Elleni Cukorhámlasztás Koffeinnel 500g 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117564-101615
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Syis 101615 Cellulit Elleni Cukorhámlasztás Koffeinnel 500g:

Testápolásra tervezve.

Különösen jól működik azokon a testrészeken, amelyek elveszítették feszességét és rugalmasságát, és további hidratálást igényelnek.

A cukorkristályok és az őrölt kávébab hatékonyan hámlasztja az elhalt bőrt és kisimítja azt. A shea vaj repceolajjal és méhviasszal kombinálva puhítja és erősen hidratálja a bőrt. A peeling értékes E-vitaminnal dúsított, feszesítő, hidratáló és olajozó tulajdonságokkal.

Hatóanyagok:

Szacharóz

A cukorkristályok hatékonyan kisimítják a bőrt és erőteljesen hámlasztják az elhalt bőrt. A glükóz segít megtartani a vizet a bőrben, megakadályozza a bőr kiszáradását és nagyon jól táplálja.

Brassica Campestris Oleifera Olaj

Repceolaj. A telített és telítetlen savak aránya különbözteti meg. Tápláló, simító és puhító hatása van. E- és K-vitamint, olajsavat, linolsavat és A-provitamint tartalmaz.

Coffea Arabica Seed Powder

Az őrölt kávé koffein tartalmának köszönhetően nagyon jól megtisztítja a bőrt a méreganyagoktól, javítja a vérkeringést és oxigénnel látja el. Megakadályozza a rugalmasság elvesztését. Semlegesíti a szabad gyököket. Visszaadja a fáradt bőrt üde, egészséges megjelenéséhez, simábbá, feszesebbé teszi és lassítja az öregedési folyamatokat.

Koffein

A koffein a cellulit elleni küzdelem legismertebb hatóanyaga. Jótékony hatással van a bőrre. Serkenti a keringést, megelőzi a duzzanatot és kiváló karcsúsító hatása van.

Tocopheryl Acetate

E-vitamin antioxidáns hatással, gátolja a bőr öregedési folyamatait és a lipidek radikális oxidációját az epidermiszben és a dermiszben. Újraépíti a természetes epidermális gátat és hatékonyan megelőzi az irritációt. Gátolja a transzepidermális vízvesztést (TEWL), javítja a bőr hidratáltságát. Megelőzi a gyulladást, erősíti az erek falát és javítja a bőr vérellátását.

Butyrospermum Parkii (Shea) vaj

A shea vaj remek ápoló hatású és hidratáló. Simává és puhává varázsolja a bőrt. A shea vajban található anyagok felgyorsítják a sebek, irritációk és gyulladások gyógyulását.

Kiszerelés: 500 g

Syis 101615 Cellulit Elleni Cukorhámlasztás Koffeinnel 500g

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Syis 101615 Cellulit Elleni Cukorhámlasztás Koffeinnel 500g termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!