Farmona 133591 Aktív Bőrápoló Koncentrátum Készlet 10x5ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Farmona 133591 Aktív Bőrápoló Koncentrátum Készlet 10x5ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117433-133591
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Farmona 133591 Aktív Bőrápoló Koncentrátum Készlet 10x5ml:

FARMONA aktív bőrápoló koncentrátumok készlete (DERMA ACNE+ *2, HYDRA QUEST *2, AMBER LAVI *2, SKALPEL *2, DERMACOS *2) 10x5 ml

AKTÍV KAPILLÁRISERŐSÍTŐ KONCENTRÁTUM A koncentrátum csillapítja az irritációt és a bőrpírt, erősíti az erek falát és növeli azok rugalmasságát. Erősíti a bőr természetes védő funkcióit.

AKTÍV NORMALIZÁLÓ KONCENTRÁTUM Csökkenti a faggyúkiválasztást, szűkíti a pórusokat, csökkenti a tökéletlenségeket, csillapítja a bőrpírt és az irritációt, segít megőrizni a bőr tisztaságát, simaságát és egyenletes színét.

AKTÍV HIDRATÁLÓ KONCENTRÁTUM Hosszan tartó és intenzív hidratálást biztosít, véd a hámból származó vízveszteség ellen, növeli a bőr feszességét és rugalmasságát. Kisimítja a hámréteget, javítja a bőr általános megjelenését és állapotát.

AKTÍV FIATALÍTÓ KONCENTRÁT Észrevehetően táplálja, hidratálja és regenerálja a bőrt, csökkenti az idő múlásának jeleit, kisimítja és ragyogóvá teszi. Jelentősen javítja a bőr megjelenését és állapotát.

AKTÍV FESZESÍTŐ ÉS REVITALIZÁLÓ KONCENTRÁTUM Intenzíven regenerálja és észrevehetően javítja a bőr megjelenését, növeli feszességét és rugalmasságát, véd a szabad gyökök hatásaitól és késlelteti a bőr öregedési folyamatát.

Farmona 133591 Aktív Bőrápoló Koncentrátum Készlet 10x5ml

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Farmona 133591 Aktív Bőrápoló Koncentrátum Készlet 10x5ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!