Apis 133718 Re-Vit C Multifunkcionális Hámlasztó Kezelés C-Vitaminnal, Savakkal És Retinollal

Ingyenes házhozszállítással
  • Apis 133718 Re-Vit C Multifunkcionális Hámlasztó Kezelés C-Vitaminnal, Savakkal És Retinollal 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#117510-133718
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
0 Ft

Apis 133718 Re-Vit C Multifunkcionális Hámlasztó Kezelés C-Vitaminnal, Savakkal És Retinollal:

5 KEZELÉSRE ELEGENDŐ

Apis Re-Vit C multifunkcionális hámlasztó kezelés C-vitaminnal, savakkal és retinollal minden típusú érett bőrre, különösen a látható ráncok vagy az öregedés jelei, elszíneződés, acne vulgaris és kitágult pórusok esetén.

A készlet tartalma:

AKTÍV MASZK RETINOLAL ÉS C-VITAMINAL (50 ml) - A maszk innovatív formulája a benne lévő hatóanyagok szinergiáján alapul. Magas koncentrációjú, karotinoidokban és fitoszterolokban gazdag retinol, tökmagolaj, monoi olaj és C-, E- és B3-vitaminok sokoldalú tulajdonságokkal rendelkező emulziót hoznak létre a bőr számára. A készítményben található Hydromanil komplex, aloe kivonat és hialuronsav felelős a bőr hidratáltsági szintjéért. A maszk nagyon aktívan működik: hatékonyan hidratálja és intenzív regenerációra serkenti a bőrt. Stimulálja a kollagén és ceramidok szintézisét. Kiegyenlíti a bőrtónust, elszíneződéseket, kisimítja és visszaadja az egészséges megjelenést.

SAVAK KEVERÉKE: TEJSAV + FERULIN 40% (30 ml) - A készítmény két sav (tejsav és ferulsav) összetétele, pH 1,6. Szinergikus hatásuk kisimítja és hidratálja a bőrt. Hámlasztja a stratum corneumot, kiegyenlíti a bőr tónusát. Ezenkívül szűkíti a pórusokat, öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik és fokozza a C-vitamin hatását.

C-VITAMIN (1 g.) - Az ampulla a C-vitamin (aszkorbinsav) stabil formuláját tartalmazza. A készítmény kisimítja a bőrt, ragyogóvá és fényessé varázsolja a bőrt.

HASZNÁLATA: A kezelést CSAK szezonális időszakban (ősszel és télen intenzív napfény nélkül) végezzük. Az egész eljárást eldobható kesztyűben végezzük! Minden komponenst alkalmazunk, kerülve a szem és az ajak környékét.

Micellás folyadékkal vagy sminklemosó tejjel távolítsuk el a sminket a kezelt területről.

A bőr igényeinek megfelelően kiválasztott mandulasavat tartalmazó tonikkal tonizáljuk a bőrt.

A kezelt területre enzimatikus peelinget alkalmazunk ( az Apis Hydro Balance termékcsaládból javasolt peeling ). 5 perc múlva mossa le, és tonizálja a bőrt mandulasavas tonikkal.

Mérjünk ki 5 ml szénsavmentes vizet, és öntsük (a készletben található steril pipettával) a C-vitamint tartalmazó ampullába. Keverjük addig, amíg a por teljesen fel nem oldódik. Ecsettel vigyük fel a bőrre, és óvatosan oszlassuk el a készítményt a teljes kezelési területen. A C-vitamin expozíciós ideje a bőrön - körülbelül 5-15 perc. Egyedileg választjuk ki az ügyfél bőrének igényei szerint. 

Egy ecsettel egyenletes réteget viszünk fel a kezelt területre. Sav expozíciós idő - körülbelül 1-8 perc. Egyedileg választjuk ki az ügyfél bőrének állapota és igényei alapján (a megadott idő hozzávetőleges). 

Vigye fel a Re-Vit C maszkot a kezelt területre, masszírozza be és hagyja felszívódni. Hagyja rajta a maszkot 1-8 órán keresztül, a bőr állapotától függően. A maszk hatásidejéről a vendég bőrén a kozmetikus dönt. A megadott idő letelte után a vendég langyos vízzel önállóan lemossa a maszkot a teljes kezelési területről.

Végül vigyünk fel a kezelt területre Apis Dermasoft gélt, majd SPF30 védőkrémet (ha szükséges).

Apis 133718 Re-Vit C Multifunkcionális Hámlasztó Kezelés C-Vitaminnal, Savakkal És Retinollal

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Apis 133718 Re-Vit C Multifunkcionális Hámlasztó Kezelés C-Vitaminnal, Savakkal És Retinollal termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!