ItalWax IT171046 Vanília Hab Cukorpaszta Szőrtelenítéshez 200ml gyanta

Ingyenes házhozszállítással
  • ItalWax  IT171046 Vanília Hab Cukorpaszta Szőrtelenítéshez 200ml  gyanta 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#115858-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
0 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

ItalWax IT171046 Vanília Hab Cukorpaszta Szőrtelenítéshez 200ml gyanta:

Ezt a habkrémet kifejezetten a bőr tisztítására és előkészítésére hozták létre az cukorpaszta szőrtelenítési eljáráshoz. A kellemes vanília aromájú pre-epilációs hab gyengéden és hatékonyan tisztítja a kozmetikai termékek, faggyú, testápolók és szennyeződések minden nyomát a szőrtelenítésre készülő bőrről. Az ItalWax Vanília Hab Cukorpaszta Szőrtelenítéshez javítja a cukorpaszta tapadóerejét, ezáltal növelve a szőrtelenítés hatékonyságát. A vanília kellemes illata pihentető és nyugtató erővel bír, és pozitív közérzetet teremt. A hab lágy konzisztenciája és könnyű összetétele lehetővé teszi, hogy gazdaságosan használható legyen még a test nagyobb területein is. Javasoljuk, hogy mind a karokon, mind a lábakon, valamint a kényes területeken, például a bikini területén vagy a hónalj területén használja.

Termékjellemzők:

-Gyorsan és hatékonyan tisztítja a bőrt a beavatkozás előtt

-Javítja a cukorpaszta tapadóerejét

-Felkészíti a bőrt a szőrtelenítésre

-Eltávolítja a kozmetikumok, faggyú, testápolók és szennyeződések nyomait a bőr felszínéről

-Kellemes vanília illatú

-Ajánlott: karok, lábak, bikini és hónalji részekre

Alkalmazása: Vigye fel a kívánt területre a cukorpasztával történő szőrtelenítés előtt. Fel van szerelve egy adagolószivattyúval, amely lehetővé teszi a termék gazdaságos és egyszerű használatát. Óvatosan masszírozza a bőrbe, amíg fel nem szívódik, majd vigyen fel cukorpasztát.

Kiszerelés: 200ml

ItalWax IT171046 Vanília Hab Cukorpaszta Szőrtelenítéshez 200ml gyanta

ItalWax gyanta:

Az Italwax professzionális gyantázható kozmetikumokat kínál, amelyeket a modern és klasszikus olasz formula szerint állítanak elő milánói magánlaboratóriumának szigorú felügyelete mellett. A gyár a legújabb német és olasz berendezésekkel van felszerelve, amely érintetlenül tartja a gyártás során felhasznált természetes és bio alapanyagainkat. Minden Italwax viasz nagy tapadóképességgel rendelkezik (az a képesség, hogy biztonságosan érintkezzen a szőrszálakkal), ami a szőrtelenítési eljárást a leghatékonyabbá, leggyorsabbá, biztonságosabbá és viszonylag fájdalommentessé teszi.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok ItalWax IT171046 Vanília Hab Cukorpaszta Szőrtelenítéshez 200ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!