Schwarzkopf BlondMe Lift&Blend Ice – Jég 60ml hajfesték

Ingyenes házhozszállítással
  • Schwarzkopf BlondMe Lift&Blend Ice – Jég 60ml hajfesték 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119783-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Schwarzkopf BlondMe Lift&Blend Ice – Jég 60ml hajfesték:

A kifinomult szőke hajszínek kedvelői számára kifejlesztett beépített Anti-Metal Bond Protection Technológiával készült BLONDME Lift & Blend kifogástalan ősz haj fedést, világosítást és árnyalást biztosít egyetlen lépésben. A BLONDME Prémium Színelőhívóval akár 4 színmélységnyi világosítás és ideális ősz haj fedés érhető el, natúr 6-os és világosabb, 30-70%-ban ősz hajon.

Főbb előnyök

JÉG – Visszafogott semlegesítéshez, az arany színirányok lágy semlegesítéséhez és az anti-sárga hatáshoz.

Beépített Anti-metal Bond Protection Technológiával, amely védi a hajkötéseket a hatóidő során a minimalizált hajtöredezettségért.

Akár 4 színmélységnyi világosítás természetes 6-os és világosabb, 30-70%-ban ősz hajon.

Technológia

1. LÉPÉS: SZÍNVÁLTOZTATÁS – KÖTÉSVÉDELEM A külső környezeti hatások, például a színváltoztatás következtében a hajszerkezet sérülhet, a belső kötések pedig szétszakadhatnak. Ennek eredményeként a haj stabilitása csökken, és töredezésre hajlamossá válik. Az összes BLONDME színváltoztató termékbe épített Anti-Metal Bond Protection Technológia védőréteget képez a hajkötések körül a minimalizált hajtöredezettségért. Az új biológiai lebomlású kelátképző anyag, amely megragadja és semlegesíti a fémionokat a hajon belül, így elkerülhető a további hajsérülés és garantálható az optimális színeredmény – nincs szükség extra kötéserősítő adalékokra vagy anti-fém pakolásra.

2. LÉPÉS: SZALON-EXKLUZÍV ÁPOLÁS – KÖTÉSKÉPZÉS Az összes szalon-exkluzív ápoló termékbe épített 3D Bond Creation-technológia új kötéseket képez, illetve stabilizálja a hajszerkezetet a hosszan tartó erős és rugalmas haj érdekében.

3. LÉPÉS: OTTHONI HAJÁPOLÁS – A KÖTÉSEK FENNTARTÁSA Az összes otthoni használatra szánt termékünk beépített 3D Bond Creation-technológiát tartalmaz, amely fenntartja és megerősíti a kötéseket az időpontok között, illetve elnyújtja a szalonban kapott eredményeket, hogy  a haj a lehető legtovább megőrizhesse fényét.

Schwarzkopf BlondMe Lift&Blend Ice – Jég 60ml hajfesték

Schwarzkopf hajfesték:

Innovatív termékeket, egyedülálló színeket és izgalmas márkákat hozunk létre – ÉRTED és a sikeredért.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Schwarzkopf BlondMe Lift&Blend Ice – Jég 60ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!