Schwarzkopf BlondMe Bleach & Tone Ash – Hamu Szőkítőadalék 60ml hajfesték

Ingyenes házhozszállítással
  • Schwarzkopf BlondMe Bleach & Tone Ash – Hamu Szőkítőadalék 60ml hajfesték 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#119776-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Schwarzkopf BlondMe Bleach & Tone Ash – Hamu Szőkítőadalék 60ml hajfesték:

A BLONDME szőkítőporok használata mellett a BLONDME Bleach & Tone egy egyszerű lépésben szőkíti és árnyalja a hajat. Semlegesíti a hajat, tökéletes alapot és hosszan tartó színirányt biztosítva. Violett, hamu és matt színben érhető el a meleg melléktónusok semlegesítéséhez.

Főbb előnyök

HAMU – Kimondottan a narancssárga-sárga árnyalatok semlegesítéséhez, 5– 6-os alapokon

Szőkítés és árnyalás egyetlen lépésben

Rugalmas keverési arány a különböző színhatások érdekében

Rugalmas keverési arányok mindkét adalék esetében a speciális tónus hatásokért sötét és világos hajalapokon egyaránt: Intenzív keverési arány szükséges sötét hajalapok erős semlegesítése esetén vagy világos hajalapok intenzív hamvasítása vagy pasztell tonizálása esetén. Lágy keverési arány szükséges enyhe semlegesítéshez, vagy természetes szőke tónusok eléréséhez világos alapokon.

Technológia

1. LÉPÉS: SZÍNVÁLTOZTATÁS – KÖTÉSVÉDELEM A külső környezeti hatások, például a színváltoztatás következtében a hajszerkezet sérülhet, a belső kötések pedig szétszakadhatnak. Ennek eredményeként a haj stabilitása csökken, és töredezésre hajlamossá válik.

Az összes BLONDME színváltoztató termékbe épített Anti-Metal Bond Protection Technológia védőréteget képez a hajkötések körül a minimalizált hajtöredezettségért. Az új biológiai lebomlású kelátképző anyag, amely megragadja és semlegesíti a fémionokat a hajon belül, így elkerülhető a további hajsérülés és garantálható az optimális színeredmény – nincs szükség extra kötéserősítő adalékokra vagy anti-fém pakolásra.

2. LÉPÉS: SZALON-EXKLUZÍV ÁPOLÁS – KÖTÉSKÉPZÉS Az összes szalon-exkluzív ápoló termékbe épített 3D Bond Creation-technológia új kötéseket képez, illetve stabilizálja a hajszerkezetet a hosszan tartó erős és rugalmas haj érdekében.

3. LÉPÉS: OTTHONI HAJÁPOLÁS – A KÖTÉSEK FENNTARTÁSA Az összes otthoni használatra szánt termékünk beépített 3D Bond Creation-technológiát tartalmaz, amely fenntartja és megerősíti a kötéseket az időpontok között, illetve elnyújtja a szalonban kapott eredményeket, hogy a hogy a haj a lehető legtovább megőrizhesse fényét.

Schwarzkopf BlondMe Bleach & Tone Ash – Hamu Szőkítőadalék 60ml hajfesték

Schwarzkopf hajfesték:

Innovatív termékeket, egyedülálló színeket és izgalmas márkákat hozunk létre – ÉRTED és a sikeredért.

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Schwarzkopf BlondMe Bleach & Tone Ash – Hamu Szőkítőadalék 60ml termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!