Imperity Singularity - 901 Világos Hamvas Szőke Szupervilágosító Krémhajfesték 100ml

Ingyenes házhozszállítással
  • Imperity Singularity - 901 Világos Hamvas Szőke Szupervilágosító Krémhajfesték 100ml 0
Ft-ot
spórolsz

[*alcim]

[*rovid]
[*html:hosszu]
Cikkszám:
#112003-
Eredeti ár:
Ft
Bruttó fogyasztói ár:
Ft
megtakarítás:
Ft
Áfa:
27 %
Min. rend. menny.:
1 db
Egységcsomag:
1 db
Szállítási díj:
1.500 Ft

Imperity Singularity - 901 Világos Hamvas Szőke Szupervilágosító Krémhajfesték 100ml:

Singularity Professzionális Krémhajfesték mikro pigmentekkel

Singularity Professzionális Krém hajfesték szakmai felhasználásra készült prémium minőségű készítmény.

Korszerű formulája tökéletes őszhaj fedést, maximális védelmet és hosszan tartó színstabilitást biztosít a hajnak.

Egyedülálló színeredményt-színélményt adó  különlegessége a szín pigment szemcsék mikro méretében rejlik, az apró méretű pigment szemcsék  könnyebben jutnak be a hajszálak szerkezetébe, ahol egyenletesebben képesek eloszlani és megtapadni. 

Az értékes bio argán olaj természetes módon táplálja és hidratálja a hajszálakat, így a pórusokba jutva növeli a fürtök rugalmasságát, továbbá a lenmagolajban található  E-, F-, és A-vitamin, valamint Omega-3, és Omega-9 telítetlen zsírsavak erősítik a haj szerkezetét.

A lenmagolaj továbbá a vas és a cink forrásaként a hajvégek védelmében és a hajhullás megelőzésében tölt be nagy szerepet.

A Singularity krém hajfesték használatával páratlanul ragyogó szín eredmény, a tökéletes fedés és az ősz tincsek eltüntetése biztosított.

Az Singularity Krémhajfestékhez Singularity Oxivator használata ajánlott! A kiválasztott festékhez tartozó, megfelelő erősségű és kiszerelésű előhívót se felejtse el a kosarába tenni!

Imperity Singularity - 901 Világos Hamvas Szőke Szupervilágosító Krémhajfesték 100ml

Imperity Krémhajfesték 100ml:

Imperity Professional Milano prémium minőségű professzionális fodrásztermékek Olaszországból elérhető áron. Termékeiket a nők igényei ihlették, amelyet magas minőségben, naprakész technológiával állítanak elő. 

Segíthetek Neked?

Anna vagyok a Szépségklinika eladója, hívj most és minden kérdésedre választ adok!

Hívj a +36 30 3039 471 telefonszámon, mert 5 perc alatt rengeteget hasznos infót tudok neked adni, amelyek segítségével garantáltan, olyan terméket tudsz választani, amely a Te igényeidre lesz szabva és nem lesz vele gondod soha.

Kérdések és válaszok Imperity Singularity - 901 Világos Hamvas Szőke Szupervilágosító termékünkhöz:

Te lehetsz az első, aki kérdez, vagy hozzászól!
G
Galambos Éva - T.Cím! Sokadik leírást olvasom erről a szupervilágosítóról, de még nem találtam meg a pontos használati utasítását, melyik oxival, mennyit, és hogyan. Az le van írva, hogy milyen arányban, de az oxi erőssége, nincs. Segítségüket szeretném kérni, hogy a most kb. 9.1 rezes(borzasztó, hogy miért nem lett hamvas, több festéket is kipróbáltam rezes lett, egyébként már fehér ősz a hajam) ---hajszínem világos hamvas platinára hogyan fessem át. Van időm nem akarom rögtön a színt, de valahogy el kell kezdeni. Köszönettel: G ÉVa 2023-04-26 16:00:32 Válasz
1 válasz megjelenítése
Szépségklinika
Szépségklinika - Kedves Éva, általában ezeket a festékeket 9-12%-os oxikkal kell használni a megfelelő keverési arányban. Sajnos ezek általában csak a natúr hajszínt szívják meg, a festett hajszínt nem képesek hamvassá tenni, ahhoz festékek keverése szükséges a megfelelő pigmentekkel. A meleg pigmenteket tartalmazó hajhoz kék illetve lila pigmenteket tartalmazó hajfesték szükséges, függetlenül attól, hogy a skálában nem feltétlen a kívánt szín szerepel, a végeredményhez mindenképp szükséges. 2023-04-26 16:11:19 Válasz
1 válasz megjelenítése
G
Galambos Éva - T.Cím! Köszönöm a válaszát! tehát ha azt szeretném, hogy lassacskán elérjem végre a világos platinaszőkét,mert már nem bírom az állandó 3 színűséget, a lenövést fehér, vagy világosszürke,, az utólag befestett és már kopott hajtőt, és a többi haj színét.Vannak jó szürke festékek már próbáltam, de matt a fénye. Nekem alapból vékonyszálú, hullámos, és nagyon csillogó hajam van. Lilás sampont, balzsamot használok, de nem hoz most olyan eredményt mint amit szokott. Erősebb a festék, vagyis nem gyenge ammóniás.Van szürke színező balzsamom,még azok amik szürkítenek. Tulképp várni kéne vele míg lenő,, de az az állapot borzalmas nekem, hogy lenövés, színek kócosság. Harmadszor indulnék neki, hogy lenövesztem, de elbaszom mindig valami fetékkel a dolgot.....Hamar kopnak a festékek , de ez a rezes ez nem. Milyen festékben gondolkodjak, vagy mixtonban, vagy sampon, vagy, tényleg lilás hajfesték mert találtam sokat, de az az én fejem halott színű.......igaz kopik. Válaszát előre is megköszönöm. Üdv: G ÉVa 2023-04-26 16:24:28 Válasz
1 válasz megjelenítése
S
Szépségklinika - Kedves Éva, a világos hajszín miatt mindenképp 10-12-es színmélységű festéket ajánlok, és .11 .12 .21 .22 általában ezek szoktak jól működni, de márka válogatja nem egyforma a számozás. A három szín megszüntetése kemény feladat otthon, még sokszor egy szakemberen is kifog, de ezekkel a festékekkel lehet próbálkozni. Üdv 2023-04-26 16:50:29 Válasz